Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#42639) dfsz34 válasza Departed (#42634) üzenetére


dfsz34
őstag

Nekem prémmel 2676 a legtöbb su122-44-el, ami pár százalékkel többet ad, mert prém, de T29-el van utána 2517-es köröm, de azzal rengeteg 2300-2500-as köröm volt, nagyon op az a tank, de nézd csak meg ezeket:

Régebben sokat néztem a két orosz profi youtube videóit és akkor figyeltem fel rá, hogy milyen böszme max xp van náluk:

Ezt az 5,1K-t még úgy, ahogy szódával el tudom fogadni, bár nagyon durván magas, de belőle kinézem, hogy lemészárolta a 15 ellenfelét [link]

Belőle is kinézem, de ezt a 12,5k xp-t nem tudom elképzeli, hogy nem valami számolási hiba eredménye és valami szorzót beleszámolt neki [link]

Tudtommal a szorzókat nem számolja bele, pl én esetemben a reggeli szorzókkal volt már sokkal magasabb érték és mégsem azt mutatja, azért nem értem az oroszok eredményét.

(#42638) diegho Én mostanában beugatok az aranyat indokolatlanul használóknak és nagyon sokan megsértődnek, ami egyértelmű jele annak, hogy ők is tudják, hogy ezzel előnyben vannak.

Aranyat leginkább a jó játékosok használnak, ezzel pumpálva a statot. Az egy tévhit, hogy a noobok nyomják főleg arannyal, akad olyan is természetesen, de ha az ellenfélnél zűd, kék vagy lila, plána ha klánjátékos és t54e1, t69, fv215b 183, e100 meg lehetne még sorolni milyen tankok vannak, akkor szinte biztos, hogy aranyat köp. Ja igen, és baromira megsértődnek, ha felhozom nekik az arany témát. Érzik ők is, hogy arany nélkül a statjuk több százzal lejjebb lenne, azért van ez a feltétlen reflex, ha valaki felhozza nekik a témát.

A nagy klánokba van stat követelmény felvételkor meg szerintem nézik folyamatosan is, hogy valaki nem esett-e vissza, szerintem sokan ezért (is) csinálják.

Egyébként én is használok teljes vagy majdnem teljes aranyat, ha pl a tank ászt akarok, vagy nagy távolságban levő t95 ellen (lője meg vki a gyenge pontját sima lőszerrel szemből mondjuk 3-400m-ről) illetve ha van egy nagyon jó csatám és fontos a győzelem, akkor nem érdekel, betöltöm.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.