Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#39030) Kean_Sorbo válasza diegho (#39026) üzenetére


Kean_Sorbo
őstag

Szia!

Már gyűjtögetem, aztán összerakom őket. Tudom a múltkor összekaptunk itt, amiért elnézést is kérek, mert nem rólunk szól ez az egész. Igazából nem neked szántam, csak már elpukkadt az agyam, aztán te voltál akkor fókuszban.
Ha megnézed a statisztikámat akkor láthatod, hogy egy viszonylag stagnáló, de azért fejlődő típusú játékos vagyok. Kevés tankkal játszok, amiket úgy érzem már elég jól ismerek. Nekem ezért zavaróak ezek a megmagyarázhatatlan dolgok. Lehet ez a randomfaktor, de akkor is bosszantó. Megkeresem majd mert erre a szituációra világosan emlékszem: ISU BL-10. Fenn állok a dombon, jön a T95. Ott a bóbitája amit be lehet lőni. Nem megy. Váltok repeszre, és ötből egy kapott le róla talán 200HP-t. Mit csináljak ilyenkor? Máskor a Ferdinand-dal belövöm szemből.
Nem megy rosszul a játék, szeretem is nagyon, csak valahogyan kiszámíthatóbbá kellene tenni. Nézem az itt közzétett replay-eket. Úgy láttam, hogy arányaiban mindenkinek így vannak a "rossz" lövések, csak ez nem mindegy milyen tanknál. Én azért fejlesztettem ki pl. a JgPz100-at, hogy egy csata alatt ellőt 5-6 gránátból, ilyen átütéssel sebezzek mondjuk négyet. De sajnos mint a múltkor is, amikor fennakadtam egy E75-ön (négy lövésből nulla, 800 csatával), azzal nem tudok mit kezdeni. Azért írom ide, mert másnak nem tudom kipanaszkodni magam.

Most, hogy elindultam a francia TD ágon, 5-6 szinten nem volt zavaró egy orbitális mellélövés beszűkült körrel, mert öt másodperc alatt megy a következő. Viszont egy 22 másodperces töltésű tanknál, (ez egy lövésnél optimális helyzetben is kb. 40 mp.) nagyon bosszantó. Főleg ha egy 100 méterről pontosan becélzott Tiger II-ről pattansz le ilyen pen értékekkel.

Tehát nem összeesküvés elméleteket gyártok, mert nem hiszek benne. De valami néha nem stimmel a szerver oldali feldolgozással. Talán ezeket a randomfaktor szűkítésével kompenzálni lehetne. Persze akkor meg a kezdő játékosok kedve szállna el hamar.
Akkor ha nem gond neked és itt a fórum többi tagjának, amikor van ilyen kirívó eset felrakom a replayt, megadom az időpontot, aztán elmondjátok, hogy én rontok el valamit, vagy tényleg gondok vannak néha.

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.