Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#36032) dfsz34 válasza KisApám (#36012) üzenetére


dfsz34
őstag

"Az IS-7-et "lehúzták"?"

Az IS-7-nek van egy legendája. Én nem ismerem korábbról, úgyhogy azt nem tudom megmondani, hogy nerfelték-e bármikor is. Annyit viszont tudok, hogy szenvedős vele és ezek szerint nem csak nekem. Leginkább az ágyúja zavar, lassan céloz be, pattog, nem pontos. A másik, hogy túl gyakran lövik be, nem ezt vártam.

Az E5 ég és föld, mentem 5 csatát az E5-el, mint második tízes nehéz tankommal és nincs vele a szenvedés, valahogy élmény vele a játék. Nehéz ezt megfogalmazni, mert szubjektív a dolog.

Az is zavar az IS-7-ben, mikor egy E100 normál lőszerrel háromszor egymás után meglő én meg pattogok róla össze-vissza. Forgathatom ahogyan akarom. Amit nagyon tud az IS-7, ha lerakod hull down-ba és csak a tornya látszik ki, annyira apró a gyenge pontja, hogy már 50m-ről sem fogják meglőni csak szerencsével. Meg imádok vele belemászni az ellenfél arcába és szinte mindenki lepattanót lő akkor de ezek ritka helyzetek.

Ez van, biztos sokaknak tetszik, de nekem szenvedős vele a csata, nem érzem azt, hogy megyek egy jó tízes kört, mint ez E5-el vagy az obj268, obj263-al. Azokkal élmény játszani...

Persze ez mind szubjektív dolog, de a chart alapján mindenki szenved az IS7-el.

Ha hezitálsz, akkor teszten ki tudod próbálni vagy nézz videókat, azok segítenek.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.