Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#36028) diegho válasza dorka16 (#36027) üzenetére


diegho
nagyúr

Az életben még senki nem mert szólni a stílusom miatt. Nem véletlen, mert mindig igazam van, ha nem lenne csendben maradnék. Azt pedig tudjuk, hogy az igazság fáj én pedig mindenkinek megmondom a véleményemet, nem hazudok senkinek a szemébe, semmit nem tud csinálni ellene...

Nos én is gondolkodtam kb 2 másodpercet azon, hogy mi legyen. Maradok emre verziójánál. Aki nem tud 3k csatával egy szintet elérni, azon úgysem lehet segíteni, aki pedig értelmes, nem szorul segítségre, mert megtalál mindent. Nem kellenek privátok sem, a játékban sem, itt sem. Tényleg az a legegyszerűbb, ha azt csinálom, amit a többi unicum magyar, nem írok sehová semmit, mert nincs értelme.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.