Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#35987) dfsz34 válasza Iron Funeral (#35929) üzenetére


dfsz34
őstag

Ez egy nagyon jó cikk.

Az is7 underpower, ahogy én is mindig mondom. Már csak a legendája nagy. Le is szedtem a legényeket és megpróbálom az is4 ágat. Az akció miatt amúgy is a t150-t kell nyomjam. Igazából az is7 ágyújával kéne valamit kezdeni, borzalmasan lassan céloz be és pontatlan.

A borsó, ahogy sejtettem brutálison op, (2300 prémes xp még nem ad rá ászt, wtf). A kv1s, wte100 nem is volt kérdés soha.

Örülök, hogy tudtam a borsóval a fénykorában játszani, mert tuti biztos nerfelni fogják. Német tank, "csak" tier 8-as, tuti biztosan megpiszkálják. Megtartom, csak azért, mert nagy móka vele menni és kíváncsi leszek majd, hogy milyen lesz a várható nerf után.

Egy tankot viszont teljesen indokolatlanul mindig kihagynak, a T29 számomra az op szinonimája tier7-ben. Talán amiatt, hogy a sok noob nem tud vele mit kezdeni, pedig az a tank egy brutális vadállat. Nem vagyok a legjobb vele az biztos, de erős közepes talán, és 2500 prémes xp feletti eredményem van vele, nem is egy, hanem háromszor is sikerült. 2000 felett meg nem tudnám számolni, hányszor voltam. A legemlékezetesebb csatámban egy elit klán szakaszával (vegye pts, kazna) voltam együtt, ők tier9 med tankokkal. A végén nekem lett a legtöbb xp-m egy jól sikerült hull down akció után, pedig a szakasz felszántotta a pályát szinte szó szerint. Gondolom megnyúlt az álluk, hogy egy t29 több xp-t szerzett, nem is kevéssel.

Vissza fogom venni, ha kihúztam az összes engem érdeklő ágat és a T29-t megtartom. Jól használva az a tank fel tudja szántani a csatamezőt.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.