Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#30984) dfsz34


dfsz34
őstag

Innentől nem finomkodok a debil ökrökkel. Himmelsdorf, az ellenség ellepi a hegyet és természetesen kezdi lemészárolni a mi tankjainkat. Beállok gyorsan foglalni és szóltam párszor egy alacsony eff de nagy arc szakasznak, hogy jöjjenek ők is, mert ha hárman foglalunk, akkor még meglehet a győzelem. Nem szép győzelem, de legalább nyerünk. Azért se jöttek, erre belelőttem és kigyújtottam az egyiket és az ellenség nagy örömére kergetőztünk a szakasszal a házak között, amíg ki nem lőttek minket.

Ezt kell csinálni, sokkal jobb érzés utána, mint azon idegeskedni, hogy az idióták miatt már megint miért veszítettünk. Ha ilyenbe belefutok, durr bele. Ha okosan beosztom, akkor még bant se kapok. Csak ilyen indokolt esetben fogok lőni, de akkor mindig, ha egy idióta miatt veszítünk, amikor egyébként lenne esélyünk.

Az meg csak hab a tortán, hogy utána olvasom a visongást a chat-ben. Nem kell ezeken idegeskedni, durr bele, aztán kész. Utána megnyugszom. Ha mindenki ezt csinálná velük, akkor csak észbe kapnának egy idő után, hogy vannak helyzetek, amikor foglalniuk kell és kész, mert a győzelem egy fontos cél és sokszor nincs más megoldás. Ugyanezt fogom tenni, ha valaki kritikus helyzetben elhagyja a foglaló kört, szétlövöm a seggét.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.