Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#29475) dfsz34 válasza diegho (#29460) üzenetére


dfsz34
őstag

"A heavy tankon coated optics vagy bino pedig elég gáz (1-2 kivétellel), T34-en konkrétan oltári nagy marhaság."

Hagyjuk is, komolyan, ha szerinted a látótáv növelés marhaság. Szerintem meg a legfontosabb dolog. Ha nyomulós a tankom, mondjuk E75, akkor azért, mert olyan terepen megyek, ahol bárhol lehet ellenfél, ha támogató tankom van, mint pl a T34, akkor meg pláne, hiszen gyakran marad magára vagy jöhet oldal támadás is. Nem lehet mindig úgy lerakni hull down-ba, hogy csak az arty tudjon kiszedni és olyankor kifejezett előny a nagy látótáv. A legfontosabb dolog, minden előtt.

Olyan horda siemkának nem számít ez, aki mindig csapatban mozog és megy a lemmingekkel. Ott mindegy, valóban.

Nézd meg az orosz profikat a youtube-on (akik tényleg azok, mert mindenféle tankkal tudnak nagyon jól játszani), mert minden tankjukon van. Én is tőlük kaptam az ötletet, de nem vagyok annyira nyomulós a T34-el, úgyhogy nekem jó a bino is. Hatékonyabb csatamenet, több xp, több spot dmg a fő előnyök. Ráadásul már számtalan csatát döntettem el azzal, hogy nekem volt de a foglaló ellenfélnek meg nem és csak lesett, hogy honnan jön a lövés.

A mostani öngyilkos scoutok mellett meg kifejezetten jó dolog, hogy látom az ellenfelet messziről és kevésbé vagyok ráutalva a csapatra.

Én egyébként azt javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki, ahogyan én tettem. A modulokat 10 aranyért lehet cserélgetni, nem összeg. A legénységgel már nehezebb, ott át kell jobban gondolni, hogy mit cserélek és megvárni az akciókat, hogy csak 100 arany legyen.

(#29474) TESCO-Zsömle : de érted, ez olyan dolog, hogy meg kell nézni, mi segít a csatában. Ha úgy érzed, hogy téged a BiA segített a győzelemhez vagy több xp-hez, akkor használd.

Pont ezt akarom mondani, hogy tankra és játékstílusra külön kell finomhangolni a modulokat és a legénység képességeit, nincs egységes javaslat. A BiA meg venti pont az olyan választás, hogy hát nem tudom mit fejlesszek, fejlesztek mindent egy kicsit, aztán meglátjuk. Nem értek ezzel egyet, specifikus modulok és képességek sokkal többet segítenek szerintem.

Ha megnézed a WG ajánlásait, amik szerintem nem is olyan rosszak, ott is így van.

De mondok mást, nekem pl a T71-re az jött be, hogy van rajta mindkettő, optika és bino és álcaháló. Így mindig brutál látótávja van, ha mozog, ha áll, akkor meg még jobb és szinte észrevehetetlen. Képesség meg, hatodik érzék, javítás, kamo, látótáv növelés. BiA csak sokadik lesz, ha játszok vele egyáltalán annyit.

Ez jött be, de biztos van olyan aki váltig állítja, hogy a töltésidőt kell csökkenteni, de nekem nem kell, nincs hatása a játékmenetemre, hogy 1-2 másodperccel rövidebb a töltésidő. Úgyis mozgok, úgyis kivárom fedezékben nem tehetem ki magam ellenséges tűznek sehogyan sem.

Lehet, hogy másnak meg más jön, csinálja.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.