Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#29036) dfsz34


dfsz34
őstag

Minél többet játszok a T71-el és a Hellcat-al, annál inkább látom, hogy a játék igazi csúcsa a magas(abb) tier könnyű tankok (a hellcatot idesorolom, hiába TD, sokkal inkább úgy kell használni, mint egy könnyű tankot csak van neki egy jó ágyúja a tierjében). Legalábbis érdekesség, izgalom, feszültség és úgy általában a játékélmény alapján.

Hamár tankász, a T71-re meglett a tankász és meglepett hogy kb 1500 xp alapján már meg is adta, pedig sokat látok belőle. Ezek szerint sokan még mindig a klasszikus spotolós scout tank szerint használják, aminek az arty nerf óta nincs értelme. A csapattársak sokszor olyan debilek, hogy csak álló célpontot képesek meglőni és gyenge pont ismeretlen fogalom nekik. Egy beforgatott nehéztankot alig bírják meglőni, mert nem jönnek rá, hogy esetleg akkor nekik kéne mozogni, hogy jó szögben lássanak rá, na mindegy is. A lényeg, hogy a spotolást el kell felejteni, mert maximum korai halál a vége értelmetlenül, mert nem kapok érte semmit. Maximum ha látom, hogy jó játékosok vannak a nagy tankokban, akkor esetleg megpróbálom.

Én először inkább passzív scoutolok, van rajta bino, álcaháló de coated optics is, tehát brutál látótávja van mindenhogyan. Ugyanaz a helyzet, mint a med tankokkal, az elején, amikor sok a tank, nem lehet normálisan taktikázni és mozogni és ki kell várni a megfelelő alkalmat. Utána vagy egyedül megindulok vagy csapódok a nagy tankokhoz és eljön a T71 ideje és a rendkívül izgalmas helyzeteké is. TD-t körbefutni, ellenfelet seggbe lőni csakhogy két példát említsek, mind a helyzetfelismerésről a rendkívül gyors döntésekről szól, egy hiba és halál, max kettő, annál több lövést nem bír ki.

Aki nem próbálta, nem tudja, hogy mit veszít. Ehhez a játékmenethez képest egy nagy nulla, amit a többi típussal össze lehet hozni. Még egy vesztes csata is tele van izgalmakkal és érdekes helyzetekkel.

Egymás után nem is szoktam háromnál többet menni vele, annyira töményen adagolja a témát és felmegy az adrenalin szint, úgyhogy le kell nyugodjak egy kényelmes kempeléssel.

Csak ajánlani tudom, mert szerintem valahol ez a játék csúcsa és ha belegondolok, hogy még sokat lehet fejleszteni a jelenlegi technikámon is, ahogy látom a pro játékosoknál, akkor azt kell mondjam, hogy aki tényleg játszani akar egy jót, annak mindenképpen kell egy T71, de a franciák is jók lehetne, azokat még nem próbáltam.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.