Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#2883) Joe-T válasza atis123 (#2877) üzenetére


Joe-T
tag

Sokan a Tigris miatt vágnak bele a német heavy ágba, mert azt gondolják, hogy na majd azzal simán lenyom mindenkit, aztán jön a csalódás, hogy hát ez nem is olyan mint amilyennek elképzeltem. Sajnos tényleg így van, a Tigris nem rettent el senkit. Én kifejezetten szeretem őket, ha ellenem vannak, mert bárhol átlőhetők! A Tigris P-nél pedig az a marha magas kupola az meg kifejezetten gáz, ha egy dombon akarsz átmenni a másik oldalról nézve az jelenik meg elsőnek, ráadásul bazi nagy célpont amit nem igazán nehéz belőni. A T29-en és T34-en is van ilyen kupola, de azok nagyságrenddel nehezebben belőhetőek. Én azt javasolnám neked, hogy ha már Tigrist szeretnél akkor ne a Tigris P felé indulj el, hanem a másik irányába és ott inkább legyen cél a Tigris II. Erősebb, döntött páncél, elfogadható mobilitás és nagyon pontos löveg igaz kicsit drága bele a skuló, de nem kell ész nélkül lövöldözni!

Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.