Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#2418) Scheffer válasza Arpee78 (#2309) üzenetére


Scheffer
tag

Szia!

Először is elnézést, amiért késve írok, de tegnap sok fontos dolgom volt.

Az első videónk a sorban marchizor Patton csatája, ezért még érezhető rajta az amatőr munka, de ezen a későbbiekben majd javítani fogunk. Ennek a videónak a célja elsősorban az volt, hogy felmérje, van-e igény ehhez hasonló oktató jellegű videók készítésére. Körülbelül egy nap leforgása alatt 750 alkalommal tekintették meg a videónkat, és ez mindenképpen arra ösztönöz bennünket, hogy folytassuk a videók készítését.

Mostanában nagyon sokat fejlődtek a játékosok, ezért mi szeretnénk még inkább a gyakorlatra építeni, mintsem az elméletre ezeknél a videóknál.

A játék kb ezen témakörökre bontható: (VÁLASZ):

1. Mint az előzőekben is írtam, a játékosok sokat fejlődtek egyénileg a random és company tapasztalatok alapján, ezért talán jobban mozgatja őket, ha akció közben láthatják a különböző kis trükköket, illetve magyarázatot kaphatnak a miértekre. A kiegészítőkre és a legénység skillekre éppen ezért nem is térünk ki. Ha azonban mégis nagyobb igény mutatkozna rá, akkor a szünetekben vagy csata előtt ejtünk pár szót róla.

2. A különböző térképek fontosabb pontjairól ejtünk pár szót továbbra is, viszont fontolóra vesszük, hogy az új mapeket kicsit részletesebben, esetleg külön videóban elemezzük.

3. Megint csak azt tudom mondani, hogy elsősorban a gyakorlati alkalmazásra szeretnénk kihegyezni a videókat.

4. Erről is szoktunk szót ejteni. Általános érvényű taktika valószínűleg nem lesz, mert kb. 10 játékos visszajátszásaiból szemezgetünk majd, szóval lesznek eltérések a játékstílusban és a kommentárnál is.

5. Szerintünk az ehhez hasonló videókat nagyon nehéz érdekessé tenni, ezért ezt elnapoljuk. Egyelőre marad az akció és a gyakorlat.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.