Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#2401) djpepsi123 válasza Atlantis (#2397) üzenetére


djpepsi123
csendes tag

Neked is köszönöm a választ !:) érdekes nem tudom még .. csak pár hete játszom és a ch1 nél is csak losal kezdődőtt aztán kiismertem és 5 8 killekel jöttem ki a csatákból a végén. Végülis reménykedem benne hogy ez is a kezemre áll majd. Mondjuk elégé röhejesnek tartom hogy t4es motor dübörög egy t6os heavy tankban .. és ezáltál a t6os ch csak 20kmh ra képes az elődje megnyomatta alapjáraton a 25öt is .. persze nem azt várom hogy 50el szaladgáljak csak azért a közel 30 jól jöhet ha szorul a hurok.Kiprobáltam a Ch GC-t is dehát :O inkább nem kommentálnám:D nekem a heavy tank a tipusom magas páncél kevesebb sebzés és lasúság. Egy utolsó kérdésem lenne , artykkal kapcsolatban érdemes arra alapozni hogy melyik tolja ki t8on a legtöbb sebzést? Ruszki artykal toltam és baromi jól ment velük ellenben a 2000es sebzéstől elesnek csak 1700at tudnak t8on legalábbis ezt látom a leirásban szóval érdemes erre alapozni? az amcsiknál láttam a legjobb sebzést de gusztustalanul utálom öket.Lassan céloznak rossz az irányításuk és nem sebeznek eleget az ujratöltés is röhejesen sok.A ruszki artyk pedig a kezemre állnak és jól megy velük. Mit gondoltok melyiket érdemesebb választani " késöbbi erősebbbet" vagy amit most jól tudok használni ?

Előre is köszönöm a válaszokat ! :C

Ideje élni vagy halni hagyni !

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.