Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#207043) kchryss válasza peterson79 (#207040) üzenetére


kchryss
addikt

Ez az "új" Personal Rating ami már több mint 2 éve benne van a játékban de még mindig béta fázisban van. Ritkán foglalkoznak vele ezért sokszor bugos, például az új lengyel tankok még nincsenek benne a rendszerben ezért aki azokkal játszik azoknak szépen esik ez az értékelésük. (Nekem például az e havi wtr 5000 körül van ami szerintem a lengyel tankok miatt ilyen alacsony).
Az új értékelési rendszerről (WTR) és a Dicsőség Csarnokáról részletesebben

Ha bemész a Szolgálati naplóba - Hírességek csarnokába ott megtalálod. Minden hónapra meg lehet nézni mennyi volt az adott hónapban. Ha azt választod ki, hogy 2014. decembere óta akkor azt mutatja mennyi totálban, ezt a számot látod a napi statnál is és ehhez hasonlítja az ott lévő csaták alapján elértet.
Ez az a statisztikai mutató amivel iyouxin dicsekedni szokott mert ebben ő a legjobb az egész eu szerveren. Ezért szokta szerényen beírni a stream címébe hogy top1 eu. ;]

[kép]

Vagy meg lehet nézni web-en is ha be vagy jelentkezve: [link]
Azt nem tudom hogy a szolgálati naplóban böszme nagy számmal jelzett személyes értékelés miért nem egyenlő ezzel a wtr-rel.

(#207042) e-newsee
Grat! Sokan nem tudnak magukkal mit kezdeni ha +2 tierbe rakja őket az mm. Pedig sokszor hasznossá teheted magad erősebb tankok ellen is és erre legjobb példa ha trackelgeted őket. Ezzel rengeteget hozzá tudsz tenni aktívan a csatához. Sokkal hasznosabb mint feladni a csata elején és vagy megöngyilkoltatni magad vagy beállni a pálya szélére sznájpolgatni.

(#207037) ollie
Az a poén hogy ahogy nézem ez a valaha volt legnagyobb sebzésű csatája skill4ltu-nak és pont ezzel a tankkal amit ennyire utál. :D
CygaN_ egyébként nem tudom hogyan 3 markolta a tankot, de nekem elég gyanús, hogy nem tisztességesen. Stream nincs a 10-es markolásáról csak az alacsonyabb szintűekről. Decha sokszor játszik az acc-ján vagy ő csinálta meg neki, vagy riggelte szerintem.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.