Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#206012) Dobi 562


Dobi 562
addikt

2 ora jatek kellett a masodik divizio 6-os rangjatol az elso divizioba feljutni. Most en kerultem a jo jatekosok koze es agressziv csapatokba,.. A legutolso alkalommal meg 4,5 orat szenvedtem hogy eljussak a masodik divizio feleig es a teljesimenyem is leromlott 115%-rol 66%-ra , most sikerult javitani rajta es 91,49%-al lett befejezve masodik div.

Egyre inkabb ugy erzem, hogy egyeni skill mellett nagy szerepe van a szerencsenek, hogy milyen jatekosokat kapsz magad melle/ellenfelnek.

97% az ossze teljesitmenyem eddig, az elso diviziot megprobalom nagyobb odafigyelessel jatszani, hatha meg az ezust liga osszejonne. Az arany az mar biztos nem fog.

Egyet nem ertek, vannak ezek a kuldetesek amik csak akkor fognak aktivalodni mikor elertuk a ligakat. Bonusz csatakat es Kpzt 50t vagy a Progetto skin-re kedvezmenyeket lehet kapni a teljesitesukert. De van mas ertelme meg tolni a ranked-et miutan a ligakat elertuk?

Peldaul ha vegzek az 1. divizioval es van mondjuk 110% ossze teljesitmenyem akkor ugye ezust ligaba kerulok. Miert jatszanek tovabb? Ha jol jatszok es feltornazom 120%-ra a teljesimenyt akkor atrak aranyba vagy hogy mukodik?

Neztem csomo streamert, ahogy fejutottak a ligakba, nem jatszottak tobb rankedet, akkor mi ertelme van ezeknek a kuldeteseknek? :F

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.