Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#199722) e-newsee válasza Pug (#199720) üzenetére


e-newsee
addikt

Ahogy én észreveszem, mindig akkor terebélyesednek ki az ilyen jellegű viták, amikor semmi érdemleges nincs "in-game", amiről beszélni lehet.

Amúgy mindkét oldalt megértem. Az egyik oldal (többen is vannak, nem csak ooloo) szeretne magyarázatot kapni a vélt, vagy valós megmagyarázhatatlan dolgokra. Aztán ennek az oldalnak egy kis része elfogadja, egy másik része nem fogadja el a magyarázatot még akkor sem, ha egyszerű, csak a játékmechanikai ismeretek hiánya miatt tűnik furcsának. (Itt megjegyzem, vannak tényleg játékmechanikával is megmagyarázhatatlan dolgok, de azok többsége rohadt ritka, vagy épp valami új bug, amivel tele van az összes fórum, és majd javítják.) Emiatt úgy érzik, hogy a magyarázatot adók csak a "peeersze, mindenre van magyarázat", és a vak WG-hívőség oldalán állnak.
Aztán ott a másik oldal, akiknek egy része megpróbálja megmagyarázni a kérdéses dolgot. Egyrészt azért, hogy megnyugtassa a kérdezőt, másrészt saját magát is, hogy jól gondolta, és valóban úgy működhet minden, ahogy elképzelte, valójában nincs anomália. Ennek az oldalnak egy másik csoportja viszont belefáradt abba, hogy néhányan a megmagyarázhatót is próbálják foggal-körömmel megmagyarázhatatlannak, legtöbbször szándékosságnak, vagy csaló modnak beállítani. Aztán ki ki vérmérsékletétől függően reagálja ezt le. Vagy nekiáll élcelődni a kérdezőn, vagy ignorálja, esetleg parttalan vitába száll vele.
Én inkább azon az oldalon vagyok, aki megpróbál több kört is futni a meggyőzés érdekében, de magamon is észreveszem, hogy néha elszakad az a bizonyos cérna, és kibukik belőlem az illető játékismeretét bíráló komment, esetleg a fafejűségére utaló megjegyzés. Ez nem jó, de van az a szint, amikor az ember már csak legyint, hogy "Akkó hajjá meg hülyén!"
Van, akinek ez a cérna már akkor elszakad, amikor egy leggyakrabban csak furcsaságokat hangoztató konteó hívő újabb kommentjét olvassa, vagy valaki olyanét, aki leginkább csak sírni jár ide pár naponta, de értelmes társalgásban nem hajlandó (esetleg nem is képes?) részt venni.
Nagyjából így látom én, persze nem kötelező egyetérteni velem. Peace! :R

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.