Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#186015) jano_77 válasza ollie (#186003) üzenetére


jano_77
nagyúr

Én eddig egyetlen egyet sem kaptam - kivétel az indulót minden nemzethez - ez csak a Te privilégiumod ezek szerint! ;] ;)

(#186001) peterson79: Szuper leírás, köszönöm! Isten látja a lelkem, hogy e szerint szeretnék játszani - és részben már megy is - de az a fránya állandó nyerni (és ez alatt most ne csak a WR értsétek, hanem a minél jobb teljesítményt) akarás miatt nem tudok ennyire ellazulni, mint Te vagy itt többen is. Világ életemben maximalista voltam, olyannyira, hogy többször ittam ennek levét. Leírok két esetet, hogy lássátok mekkora "állat" vagyok:
1: Sportág választó - pár éve:
elvittem 9 éves keresztlányomat, hogy megnézze milyen sportok vannak és ha tetszik Neki vmi, azt ki tudja próbálni. Persze a vérem nem hagyott nyugodni és én is kipróbáltam ezt-azt, ami érdekelt. Egyik ilyen volt egy evezőpad. 200 m időre. Természetesen ami a csövön kifér, mert mindenkit meg akarok verni. 50 m-el a cél előtt lecsúsztam a székről, így az eredményem értékelhetetlen. Mondom a srácnak, hogy mehetnék még egyet, mert hát az nem lehet, hogy nincs időm? Persze. 1 perc pihegést követően újra a széken és start. Janó ismét maximális erőkifejtéssel evez. Végig ér! Elmondják, hogy nagyszerű eredmény, a versenyzők is hasonló időt eveznek - igaz Ők 5000 m-en mennek ilyen átlagot. :B Ezután jött a fekete leves. Mivel előtte se nem ettem, se nem ittam, rosszul lettem. Kint a sátor mellett lefeküdtem a fűbe. Valaki kihívta hozzám az orvost, aki csinált egy gyors ELG vizsgálatot és azonnal hívta az eset kocsit: infarktus gyanú! Mondtam Nekik, hogy csupán csak farok voltam, mert kaja és ital nélkül túl hajtottam magam és majd ha eszem vmit és megnyugszik a szervezetem, jobban leszek, de hajthatatlan volt. Na lényeg, hogy végül is úgy lett, ahogy mondtam, de ez is mutatja a faszságmat, hogy mennyire nem tudok egyszerűen kezelni dolgokat.

2. Gyereksziget - idén:
Elmentünk a kislányunkkal a Hajógyári szigetre és vittük körbe, éppen mihez volt kedve. Egyszer volt egy Grillus Vilmos koncert, amit néztek egy kis barátnővel és anyukával. Nekem annyira nem tetszett, ezért mondtam, hogy járok egyet. Eljutottam a Dechatlon sátorhoz, ahol állt két verseny bringa standarden. Természetesen versenyezni lehetett rajta vkivel és az idővel. Mondanom sem kell, hogy nekem több sem kellett, persze, hogy ráültem. A továbbiakat már nem részletezem, mert apró eltéréssel - nem kellett orvost hívni hozzám - ugyan az volt, mint a másik esetnél. :U

Ezek után mond nekem azt, hogy engedjem el. ;) :R

(#186014) peterson79: ebből is látszik, hogy mennyire mások vagyunk emberek - és persze ez így van jól! -, mert nekem az egyik kedvenc tankom a Standard B! Szerintem nagyon jó tank, szeretek vele játszani. :K

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.