Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#178025) Dewri válasza inferno88 (#177973) üzenetére


Dewri
aktív tag

Látom megy itt a vitatkozás az alanyi jogon járó hatodik érzékről meg a +-1 tierről...

Ennek kapcsán kérdezem: senki nem próbálta még a Wot Blitz nevű játékot? 2016 óta megy PC-n is, tehát már nem kell a telefonon bohóckodni. Persze nem 60 giga fullHD, hanem csak 4 giga (steames), de a járművek ugyanazok benne, némi különbséggel, pl a DW2 egy igencsak életképes kis tank, a Párducnak is jobbak az ágyúi, ilyen kis apróságok (a KV1-S még a régi 175 mm ágyúval rohangál...). Nincsenek benne a japán nehezek, nincsenek a svédek sem. Még. Bár a japán nehezeket nem is akarják betenni.

Ami viszont a lényeg: NINCS ARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +-1 tier van!!!!!!!!!!!!!!!! 7 vs 7 egy csata, nem 15 vs 15, és 7 percig tart. A pályák nem csőpályák, hanem minden pályán igen sokfelé lehet menni, emiatt nem lehet bekempelni sehova, mert simán meg lehet kerülni máshonnan olyankor az illetőt. Kisebbek is a pályák, így hamarabb van akció. Van alap hatodik érzék. Csapatsebzés meg nincs. Napi belépési bónuszok vannak, rengeteg akció és booster (nekem pl tizenvalahány egynapos prémiumom van, meg nem tudom hány 9 órás is, amiket én tudok aktiválni, akkor amikor nekem jó, nem automatán beindul mikor megkapom...). A legénységi fejlesztés kicsit más és a tankokat is lehet szépen sima kreditért több lépcsőben upgradelni, ezáltal jobbak lesznek az értékeik (toronyforgás, töltés, látótáv, stb), ez váltja ki a wotos távcsövet, ilyeneket, azok nincsenek. Csatánkénti csomagok megvannak (elsősegély, szerszám, stb).

Nyilván mivel wargaming, a mellélövés/eltűnő lövés/nevetséges páncélzatot át nem ütés/szűkülés nélkül-mozgás közben egy házat nem találsz el effektek itt is megvannak, de a felsoroltak miatt mindenképp sokkal nagyobb élményt ad, mint a wot jelenleg. Például nehéztankokkal nem kell egy szikla mögött kuporogva tilitolizni, hanem lehet akár előrenyomulni is! Üdítő jelenség a wot után... A fejlesztések és tankok árai elég hasonlóak.

De hát a 60 gigás fullHD nyilván sokkal vonzóbb sokaknak. Nekem mondjuk nem...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.