Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#162851) galervin93 válasza Plasticbomb (#162849) üzenetére


galervin93
őstag

Én a prémium-shop árát már elpecáztam idén, a játékra a karácsonyi jóságok miatt nem kellett költeni. :-D Szóval kinek mire megy, hobbi, kikapcsolódás - az a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. :K

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#162852) Dr.Én válasza h1mpi (#162845) üzenetére


Dr.Én
veterán

egy cipőben evezünk, nyugi... :O :D
ez van...

WOT: kissio

(#162853) ollie válasza Dr.Én (#162852) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Neked is 44-es? :DDD

***

(#162854) Dr.Én válasza ollie (#162853) üzenetére


Dr.Én
veterán

picit nagyobb :D

WOT: kissio

(#162855) Gyuri27 válasza mcwolf79 (#162840) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ha van off és/vagy single mód azt nem veszi el tőled senki. Mostani gamékkal túlzottan nem vagyok képben. De régebben a codok ilyenek voltak. A totalwarok és még sorolhatnánk.

Amd - Radeon - Ryzen

(#162856) Jadro válasza ollie (#162837) üzenetére


Jadro
veterán

Persze, nem is kérdés. Ezért is öltem bele pénzt, nincs ezzel gond. Csak egy kis összevetés, ami elég jól mutatja, merre ment el a játékpiac.

Hogy teljes legyen a játékra költés, megjött az i3-4170-es procim (3,7GHZ) + az 1050 Ti 4GB videokártya. Mehet fel a Wot is fullra vagy ahhoz közel. Kíváncsi vagyok, mert nekem a régi grafika fullon teljesen megfelel. Persze azért teszek egy próbát :)

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#162857) Jokerdapro válasza Plasticbomb (#162844) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

Hmm hát akkor csak nem annyira szar játék ez a sz@r :DD ott keleten kitalálták ezt hogy jó legyen :)

(#162858) Carasc0


Carasc0
őstag

Sziasztok!

Tanulás céljából teszem fel a kérdést és szeretnék segítséget kapni. :R

A témakör: legénység átpakolása más tankokba!

Büntetétes áttétel: Tehát teszem azt van egy X tank. Azt mondják hogy az X legénységét áttehető egy Y tankba. Én ezt megtettem, de ilyenkor büntetés történt mert a % értékük visszaesett 85%-ra. Ilyenkor az van, hogy ha ezt a 85%-os legénységet rendesen 100%-ra akkor a meglévő skilljeik életre kellnek? És így ez által 2 tank irányításához is értenek. Mert ha visszateszem az X tankba akkor elvileg ott nem szabadna büntit kapnom. Vagy ez most hogy van?

Büntetés nélküli áttétel: Hol tudom megnézni (valami lista vagy akármi), hogy pl. egy X tankba lévő legénység bünti nélkül áttehetőek-e egy másikba és hogy mely tankok azok? Nem jövök rá erre sehogy. Nem értem hogy működik ez.

Szeretnék ezzel tisztába lenni, mert sokszor olvasok egy X tankról olyat hogy legénység képzésre jó bár nem tudom pontosan mire utal. Én eddig mindig úgy csináltam, hogy mikor egy új X tank kerül a garázsba, elkezdem fejleszteni a legénységet a pl. 75%-ról.

Nagyon szépen köszönöm előre is, aki erről felvilágosít. :R

[ Szerkesztve ]

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#162859) Chris0321 válasza Carasc0 (#162858) üzenetére


Chris0321
addikt

Ha nem prémium tankba teszed át a legénységet át kell képezned, hogy rendesen működjenek. Ezt lehet kreditért és akár goldért is ilyenkor nem vesztesz xp-t. Ha vissza akarod tenni az eredeti nem prémium tankba ugyanúgy kell eljárnod mivel egy legénység egyszerre csak egy tankra lehet kiképezve. Ezzel szemben ha pl. a Tigris legénységét ami egy német nehéz tank akarod áttenni a Löwe-be ami szintén német nehéz ezt megteheted büntetés nélkül. Ha a Löwe-re kiképzett legénységet akarnád áttenni a Tigris-be akkor viszont ugyan úgy kell eljárnod mintha nem prémek között akarnád őket mozgatni.

(#162860) notika77 válasza Carasc0 (#162858) üzenetére


notika77
senior tag

Adott nemzet legénységét az adott nemzet tankjaiba átteheted, de ha az nem ugyanolyan osztályú prémium tank, akkor a fő képzettség mértéke csökkenni fog és ez nem is fog emelkedni, ha nem képzed át az adott tankba a legénységet. Átképzés esetén az előző tankot "elfelejtik", így azt megint csak büntetve tudják használni. Prémium tankba, ezért nem érdemes átképezni a legénységet, ha ugyanazon osztályú normál tankkal is használni akarod őket. Vagyis, ha van egy német prém medium tankod, akkor a legénységet az éppen húzott normál tankra kell képezni (pl. Panther) és büntetés nélkül használhatod a prém Panther/M10-ben is.

(#162861) Plasticbomb válasza Jokerdapro (#162857) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Inkább van/volt benne valami, amit más játékban nem kaptál meg. Én pl alapban sokkal inkább élveztem itt a csatákat, amíg sokat játszottam heavykkel, most rengeteget játszom lightokkal, és igy annyira már nem érdekes a tank érzés, ugye nincs páncél, régen a páncél működött a játékban, taktikai része volt, ma press2 van. S ehhez a mai játékélményhez pl az armored warfare már az indulásakor közel volt (azt hozzá kell tenni, akkor a "heavy" osztály ott sokkal durvább frontpáncéllal rohangált akkor, kaptam is a fejemre, amikor nem mentem az élvonalban, hanem csiki csukiztam, ahogy wotban megszoktam...), játszottam vele, még az A10-7870k APUmon is.. Le is kéne tölteni, megnézni, milyen a VEGA64en az a játék. Minden más, csak másodsorban jön a miért játszol ezzel a játékkal összeghez. Pl a rengeteg pénzt, amit elköltöttem erre, cak itt lehet beszámítani, s akkor még az időről nem is beszéltünk. az a 28k csata az rengeteg idő. Rengetegszer elgondolkodtam már, hogy el kéne passzolni az accomat, mégiscsak látnék belőle valami hasznot is akkor már... De még időről időre visszahúz, pl pont a fent említett heavy vagyok van páncél érzés, amikor behozták a japán heavyket illetve buffolták a Maust. Megint visszahúzott. Az egy grand battle-s Maus csatámmal állítgattam sokáig a vega powerstate értékeit, annyira jó csata volt, hogy szivesen néztem meg újra és újra. De időközben azért finomitottak a dolgokon, és most meg csak az ELC90 illetve a lightokkal való rohangálás miatt játszom a game-el, illetve pl elővettem a Hellcat-et, a KV-2 mellé funolni néha... hogy a grafika nagyot fejlődött? Nos, fejlődött, jobban néz ki, de annyira nem hat meg, hogy itt is tartson. Akkor megmaradtam volna AION mellett, az is jól nézett ki évekkel ezelőtt.

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#162862) Carasc0 válasza notika77 (#162860) üzenetére


Carasc0
őstag

Ha jól értem akkor egy STRV S1 legénységét bünti nélkül áttehetem egy STRV 103B-be és akár vissza is?

Plasticbomb: Hát lol, akkor feleslegesen húzom az strv sorozatban külön külön a legénységet? :D S1, Strv 103-0 és a Tier X-es? :Y Magyarán elég lenne az strv s1 legénysége és azt pakolgatom ha épp tier X-el van kedvem tolni...

[ Szerkesztve ]

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#162863) Plasticbomb válasza Carasc0 (#162862) üzenetére


Plasticbomb
addikt

igen
Azonos nemzet, azonos tankosztály, és mivel azonos a legénység leosztása is, igy nincs semmi aggodalom. néha az szokott gon lenni, amikor azonos a nemzet, azonos az osztály, de mondjuk az adott fejlesztési ágon lévő tankban más a legénység leosztása, mint az adott nemzet-tankosztály prémium tankjának. pl Löve/MAUS-E100 plusz 1 töltő, vagy IS6-IS-3A/KV-2.

Igen, és nem. Normál tankok között nem pakolgathatod csak úgy, -25 bünti lesz a legényeken, ha nem ahhoz a tankhoz vannak képezve, ez alól a szabály alól a prém járművek mentesülnek, azokba büntetés nélkül rakhatod a nem hozzá képzett legényeket, amig a nemzet-osztály megegyezik. pl svéd és td mindkét tank, akkor a prémbe bünti nélkül beteheted a nemprém tankba képzett legényeket.

Ha pontos akarsz lenni, akkor elég az STRV103b legénysége, amiket beraksz az STRVS1 tankba, amikor a nyolcas prémmel akarsz játszani. Ha megtartottad a kilencest, akkor a klences legényeit szintén rakhatod a 8as prémbe, de a kilencesről a 10esbe nem rakhatod bünti nélkül, illetve a 8as prémre kiképzett legényeket nem tudod büntetlenül se a kilencesbe se a tizesbe berakni.

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#162864) Carasc0 válasza Plasticbomb (#162863) üzenetére


Carasc0
őstag

Ha pontos akarsz lenni, akkor elég az STRV103b legénysége, amiket beraksz az STRVS1 tankba, amikor a nyolcas prémmel akarsz játszani.

Ez vissza is érvényes akkor... Hát nekem 8-asból 10-es engedné...100%-ot ír.

[ Szerkesztve ]

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#162865) Plasticbomb válasza Carasc0 (#162864) üzenetére


Plasticbomb
addikt

nem. Az STRVSre képzett legényeket nem tudod büntetlenül berakni az STRV103b TDbe.

Akkor az a tizes saját legényei, ami neked a 8asban van most. lesd meg, milyen tankra vannak a legények kiképezve.

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#162866) Carasc0 válasza Plasticbomb (#162865) üzenetére


Carasc0
őstag

OK igazad van most már értem! Prém és prém tank közötti átrakás is bünti nélküli ha ua az osztály és a nemzet?

Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!

(#162867) Enter65 válasza Carasc0 (#162866) üzenetére


Enter65
senior tag

Igen! :K
Pl, Steyer legénység mehet E25be és vissza is.

[ Szerkesztve ]

(#162868) jano_77


jano_77
nagyúr

Nem tudom volt-e már, hogy T92 lehet nyerni!

Májusban majd kiteszik szerintetek az Áprilisi naptárképet!?

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#162869) jano_77


jano_77
nagyúr

9:27-től érdekes dolgok vannak :DDD

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#162870) adamgreen válasza jano_77 (#162869) üzenetére


adamgreen
senior tag

Ahogy nézem minden rendben van a játékkal :C

(#162871) h1mpi válasza jano_77 (#162869) üzenetére


h1mpi
nagyúr

2:57-nél ott ahogy felmegy az durva, azt hiszem ezt fogom is használni :Y ha a TVP 50/51 is felmegy ott akkor csúnyát kap ez első light aki odaér :P Most látom, hogy a TYPE 5 HT felmegy ott, akkor bármi :))

[ Szerkesztve ]

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#162872) robogo81 válasza jano_77 (#162869) üzenetére


robogo81
aktív tag

Még a BLOOD-ban láttam ilyen 2d-s sprite-okat régebben. :DDD

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#162873) #21346560


#21346560
törölt tag

Másnak is csinálja a játék, hogy random elkezd a zene full hangerőn szólni csata közben?! Amúgy le van véve a zene hangereje nullára a beállításokban.
Mi okozhatja? :F

(#162874) adamgreen


adamgreen
senior tag

Holnap ismét micropatch ugyis régen volt már

[link]

:DDD

(#162875) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Én imádom ezeket a "BUG"-okat, ettől is érdekes a játék, mert a pályakészítők nem tudnak mindenre felkészülni és jó látni, hogy aki leleményes az ki tudja ezeket használni :C

(#162874) adamgreen: Biztosan a 268 4-re jön a weak spot :DDD

[ Szerkesztve ]

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#162876) adamgreen válasza h1mpi (#162875) üzenetére


adamgreen
senior tag

Na ja . elég lesz májusban tier 10 ben azt látni mindenhol ;]

(#162877) e-newsee válasza adamgreen (#162876) üzenetére


e-newsee
addikt

Tier 10-ben??? Az a baj, hogy tier 8-as tankban is! :D

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#162878) galervin93


galervin93
őstag

Valaki segítsen már, tényleg nem értem, hová ment a lövedék? A célzókör gyakorlatilag teljes egésze az alsó lemezt fedte, ami kilógott, az ugyan valóban az autobounce felső lemezen volt, de nem oda menta lövedék, mert azt látnánk. De akkor hová? Mert az alsó lemezt ilyen szögből 10/10 át kellene ütni.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#162879) h1mpi válasza adamgreen (#162876) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Tegnap Mailandal (FAME) szemben volt 3 db 268 V4. Ő 705A-val próbálta belőni őket a HEAT is pattogott az aljáról is... Ez totál vicc, hogy bekerülhetett egy ilyen tank a játékba, nem hiszem el, hogy a szuper teszterek nem szóltak, hogy picit sok lett a páncél srácok.... :U

(#162878) galervin93: szerintem lefelé belecsapódott a földbe a tank alá az alsó lemezről.

Most megnéztem ebben a szögben 150-es a páncél vastagsága, így nem pattanhatna, bár nekem már jó párszor pattintott így 250+ peneseket is...

[ Szerkesztve ]

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#162880) Viktoár válasza galervin93 (#162878) üzenetére


Viktoár
addikt

Én több lehetséges választ is tudok de mindegyiknek az a vége hogy egy félkész bugos szar az egész. :DDD

Üdv:Viktor

(#162881) notika77 válasza galervin93 (#162878) üzenetére


notika77
senior tag

Ha komolyan érdekel tedd fel a Battle Hits modot vagy a replay-t, hátha megnézi neked valaki.

[ Szerkesztve ]

(#162882) ollie


ollie
MODERÁTOR

Progetto info

Viszont ez érdekes:

Most importantly, anyone can get the Progetto M35 mod 46 Tier VIII tank for free just by completing a set of 10 battle missions.

***

(#162883) glspeter1


glspeter1
őstag

Szerintem túlteljesítettem a mai napot. :DDD :))

Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)

(#162884) h1mpi válasza ollie (#162882) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Ez fura, mert nem ír többet róla... lehet lesz valami marathon...

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#162885) Jokerdapro válasza h1mpi (#162884) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

Nincs az az isten, hogy a wg ezt csak úgy maraton keretein belül hozzávágják az emberhez.... :Y (egyéb iránt mi volt a legdrágább maraton tank amit meg lehetett szerezni?)

(#162886) inferno88 válasza Jokerdapro (#162885) üzenetére


inferno88
őstag

IS6, Super Pöri.

Szerintem ez inkább elírás vagy valami írtózatosan odabaszósan nehéz lesz, napi több órányi tennivalóval, aminél az órabérünk többet ér.

[ Szerkesztve ]

Semper fi!

(#162887) ollie válasza inferno88 (#162886) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

+WZ-111 is volt maratonban.

A kapcsolódó fórumban írja az egy WG staff, hogy valóban megkapjuk 10 küldiért, és figyeljük a híreket erről a következő napokban.

Persze nyilván nem lesz könnyű.

[ Szerkesztve ]

***

(#162888) Papooo válasza ollie (#162887) üzenetére


Papooo
senior tag

Úgy tippelem, a szokásos gyűlts össze mind a tíz nemzettel..... lesz.
A tizedik nemzet az olasz lesz.
Érdemes bespejzolni legalább 60k szabad xp-t, mert ha nem is lesz T6-os alsó határ, addig amúgy is érdemes feljeszteni, ha haladni is akar az ember a gyűjtögetéssel.

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#162889) Skyhunter válasza inferno88 (#162886) üzenetére


Skyhunter
senior tag

Jogos, inkább elvállalok +1 szombatot... :)

[ Szerkesztve ]

(#162890) h1mpi


h1mpi
nagyúr

E-25 betegen tolja a wn8-at most, 2100 dmg 4000-es wn8 :DDD

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#162891) lacibacsi válasza inferno88 (#162886) üzenetére


lacibacsi
addikt

Viszont arra alapoz(hat)nak, hogy az embereknek jobban fáj kiadni 12k forintot egy új tankért, de néhány küldetést szívesen bevállalnak, hiszen az "nem kerül semmibe". Azután a küldetések nehezebbek lesznek, meg majd fogy az idő és mi jön ezután? Venni kell egy hét prémium előfizetést, vagy kettőt, esetleg némi aranayt. Azután hogy hogy nem, többet költ az ember ezekre, mint amibe a tank kerül. A ráfordított időt ne is említsük.

A végén persze ott lesznek az örök vesztesek, akik prémbe és aranyba ölik a pénzüket, meg rászánnak egy rakás időt, de nem tudják megszerezni a tankot, hát megveszik teljes áron a boltban. A WG meg röhög a markába...

Szerintem ez a "zemberek" nagy részénél így működik.

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#162892) Jokerdapro


Jokerdapro
senior tag

őőő és tényleg lesz küldi sorozat... csudijó vidi :DD

Az egészhez meg csak annyit hogy legalább lesz némi kihívás. :P ;] már látom előre, lesz itt nem kevés b@zdmegaz@nyád :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

(#162893) Drenadar válasza Jokerdapro (#162892) üzenetére


Drenadar
veterán

hát nekem sose sikerül egymás után ammo racken lőni 3 tankot mint a videóban :D

(#162894) zozyk válasza Jokerdapro (#162892) üzenetére


zozyk
addikt

A kis ELC hogy lehajtotta a csövét... :)

(#162895) kchryss válasza ollie (#162887) üzenetére


kchryss
addikt

+T-44-100 és fv4202.
Az a baj ezekkel a maratonokkal hogy mindig ugyanannyit kell teljesíteni a nemzetekkel mint az előzőben, de egyre több nemzet van a játékban. :D

(#162891) @lacibacsi:
Ha a szokásos maraton lesz akkor úgy is fel lehet fogni, hogy játszol amennyit amúgy is játszanál, ezzel megcsinálsz pár nemzetet és így ha a szokásos tokenes rendszer lesz akkor jóval olcsóbban veheted meg a tankot, mint a teljes ára.

(#162878) @galervin93:
Én úgy láttam hogy egyszerűen alá lőttél, de ha adsz replay-t megnézem neked és kiderítem hova ment.

[ Szerkesztve ]

(#162896) Jokerdapro


Jokerdapro
senior tag

Drenadar, nézd meg jobban, én úgy vettem ki hogy csak az első tank kapott "rektet".
Zozyk: de jött a két olasz csődör és megmentette... :DD

Szerk.: világosítsatok már meg itt a régi maratonokról, minden nemzettel csapatni kelett vagy hogy? :B

[ Szerkesztve ]

(#162897) kchryss válasza Jokerdapro (#162896) üzenetére


kchryss
addikt

Általában úgy szokott lenni, hogy 150e sebzés és 150 kill kell nemzetenként, minden nemzet 1 tokent ér, ha megszerzed az összes tokent tied a tank, egyébként meg megveheted a prém shopban a hiányzó tokeneket. Általában 1 hónap szokott lenni a maraton teljesítésére.
A minimum követelmény pedig tier 6 szokott lenni. Szóval a tank megszerzéséhez kell egy jó tankállomány és marha sokat kell játszani érte. Ha van magas szintű tankod akkor a 150e sebzés még egész gyorsan össze szokott jönni, de a 150 kill az baromi szívatós, főleg hogy ilyenkor mindenki begolyózik és a kill lopásra játszanak. A játék ilyenkor a szokásosnál is játszhatatlanabb.

Most jut eszembe a pilot-ot ki is hagytam a felsorolásból az is maraton tank volt.

A teljesség igénye nélkül pár előző maraton:
Mission Marathon: T-44-100
Mission Marathon: WZ-111
Mission Marathon: T25 Pilot

[ Szerkesztve ]

(#162898) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Erre mondják azt hogy jó kis esti játék volt :))

Eladó újszerű Edifier MR4: https://hardverapro.hu/apro/edifier_mr4_hangfal_elado_garis_2025_01_ig/friss.html

(#162899) Jokerdapro válasza kchryss (#162897) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

Hujujjjjj az elég parádésan hangzik... 150kill 150k demázs...:Y nincs cseh tankom, tehát adódik a kérdés mennyi kb egy token?(mármint anyagiakban kb :B)
Jah és köszi a megvilágosítást! :R :R

(#162900) Plasticbomb


Plasticbomb
addikt

jano77, most sikerült egy sík felületről lecsúsznom az ELC90el. Ahol meg kellett volna álljak...

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.