Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#155974) kchryss válasza e-newsee (#155954) üzenetére


kchryss
addikt

(#155959) @notika77:
Általában az ilyen versenyeket gyakorlószobában szokták megrendezni. A szervező be szokott rakni egy acc-ot spectator módban (nézőként). Ez a fearsome trio verseny viszont tornaként van megrendezve és nem gyakorlóban. Az okos wg azért hogy ők is közvetíthessék a csatákat kitalálták hogy két t1-es tankot beraknak a fearsome trio mellé. Gondolom hogy örültek neki skillék, hogy ott lábatlankodtak a cuncikkal mellettük. A wg-s srácok unatkoztak és mivel gyakorlóban büntetés nélkül ki lehet lőni a csapattársat és az ilyet gyakorlóban szokták megrendezni így poénból kilőtték a csapattárs t1-et. Csakhogy a buta fejükkel nem jöttek rá, hogy ez nem gyakorló volt hanem torna mód és így kapták a rendszertől a ban-t tk-ért. Epic fail volt. Ha megnézed ezt a két díszpéldányt a wg staff-ból akkor rájössz miért tart ott a játék ahol. :W

Egyébként visszanézhető a teljes adás, 17 perc után kezdődik a bann-olt csata: [link]

De amúgy a streamerek (skill4ltu, circon, orzanel) saját adásában is meg lehet nézni mit alkottak a fearsome trio-ban. Érdemes ott megnézni a wg-s bohócok helyett.

(#155956) @zodo:
Grat! Francia light ág régen is wn8 nyomda volt, úgy látszik ez nem változott. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.