Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#150651) hemaka válasza galervin93 (#150650) üzenetére


hemaka
nagyúr

A jatekok tortenelmeben talan a leghosszabb ideju beta jatek rofl, nevetseges. De vegulis van mire fogni. Inkabb a szervereket inditanak ujra surubben, nem 2-3 hetente, nem csoda, hogy szar allandoan szerver oldalrol is.

(#150652) h1mpi válasza galervin93 (#150650) üzenetére


h1mpi
nagyúr

És lassan alfa szint lesz megint :DDD ;]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#150653) lacibacsi


lacibacsi
addikt

Sírás ON:

Ahhoz képest, hogy a mai pöccsel javították a személyes küldetések hibáit, én még most sem kaptam vissza a jogosan járó 16. parancsomat... :O
(Az ajándék parancsról, meg az ajándék csajról már ne is tegyünk említést...)

Sírás OFF.

Kérdés: a 3 éves évfordulóra mindenkinek jár a 30%-os kupon, vagy ez is esetleges? Bár nem akarok nagyon bevásárolni, de hamarosan 3 éves leszek és kíváncsi vagyok, hogy nekem jut-e belőle...

(#150652) h1mpi: Alfa? Akkor legalább karácsonykor jöhet megint a holdbázis-os játékmód.

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#150654) Zerdal


Zerdal
tag

A mono hang nálam is bejön kb 30 perc játék után. A garázsban visszavált sztereóra de a csaták monok amíg nem indítom újra a klienst.

Más.
Valaki világosítson fel, hogy kell a T10-et használni. Előröl áthugyozzák. Sidescrape-ben meg állandó ammorack-et kapok. Fordított sidescrape? Vagy hogy?

"Bízz Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" Oliver Cromwell || PSN ID: Zer0DMG83

(#150655) kchryss válasza galervin93 (#150647) üzenetére


kchryss
addikt

Igen mókoltak, de pár héttel ezelőtt, amikor kijött a fő patch.
mm-valtozasok by Scheff

Tankokat tekintve most már egész jól kiegyensúlyozott az mm. Top tier is elég sokszor vagyok, szóval nekem egyelőre bejön. :)

(#150656) galervin93 válasza kchryss (#150655) üzenetére


galervin93
őstag

Szerintem annyira gáz ez a centire kimért MM, hogy minden tankból ugyanannyi van... Most komolyan, valaki tényleg azt hiszi, hogy azért sz*r, mert az MM sok TD-t/lightot/nehezet stb. rak ellene...Vicc... Sokkal jobbak voltak azok a csaták, ahol a tankok típusával és azok mennyiségével is számolni kellett. Ma elég végignézni az egyik oldal tankjait, szemben ott van egy ugyanolyan. Nálunk E-100, náluk Maus. Nálunk E3, náluk Jgpz. Nálunk hármas light-szakasz, náluk is hármas light-szakasz. Semmi változatosság, tükör-MM, a sok botnak, aki azt hiszi, hogy az MM miatt nem tud két egyeneset lőni, pedig csak azért mert szimplán sz*r játékos. Sajnos a rosszak hangosabbak, mint a kevés értelmes játékos, így az ő véleményük érvényesül.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#150657) Tarill válasza galervin93 (#150656) üzenetére


Tarill
őstag

Van benne valami de azért sokszor ránézél a két tanklistára és már a visszaszámolás előtt tudtad hogy lose by mm, annál a mostani is jobb

[ Szerkesztve ]

(#150658) Dareiosss válasza galervin93 (#150656) üzenetére


Dareiosss
senior tag

Nekem a tankleosztásokkal sosem volt bajom. Mindegyik tank ellen tudni kell játszani.
Engem a bukó szériák b..nak föl. Ritkán van időm játszani, ilyen pl a péntek este, olyankor 3-4 órát tudok egyben. Sajnos nem egyszer volt már olyan, hogy 0 vagy 1 winnel sikerült zárni. Lehet, hogy másnap kompenzálna de akkor meg persze már nincs időm játszani. Ezt kéne megszüntetni.

(#150659) galervin93 válasza Tarill (#150657) üzenetére


galervin93
őstag

Aham. Ha így van, és ezen javított a mostani MM, akkor - elvileg - kevesebb az ilyen eset, amit említesz. Nos, tényleg kevesebb? Vagy ugyanúgy bukik a csapat 15:1-re, mint máskor, tank-leosztástól függetlenül?

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#150660) Tarill válasza galervin93 (#150659) üzenetére


Tarill
őstag

Ja de most jobban múlik a játékosok tudásán mint az mm-en, és ez volt gondolom a cél

(#150661) kchryss válasza galervin93 (#150656) üzenetére


kchryss
addikt

Ezzel nem értek egyet. Igenis rengetegszer volt gáz a tankelosztás és sokszor már emiatt eldőlt a csata a játékosok skilljétől függetlenül.
Most nézem vissza skill4ltu stream-jét amikor az AT15-re húzta a kiválósági jelet. Ez még patch előtt volt. Megkérdezték tőle hogy mit változtatna a játékon. 2 dolgot mondott, egyik a support (épp előtte lőtte ki egy retard csapattárs skorpióval csak úgy fun-ból), a másik pedig az volt hogy az mm-et meg kéne változtatni, hogy minkét oldalon ugyanazok a tankok legyenek. Ő nemcsak hogy hasonló tankokat szeretne, hanem szerinte tök ugyanazoknak a tankoknak kéne lennie mindkét oldalon és ez egy csomó problémát megoldana szerinte.
01h29m27s
És pont ebben a csatában ami előtt mondta meg is történt, az ellenfélnél volt két top tier béla míg nála csak puha tankok és le is daráltak mindenkit.

(#150662) galervin93 válasza kchryss (#150661) üzenetére


galervin93
őstag

Azt aláírom, sokat számít, hogy milyen tankosztályból mennyi van milyen mapon, és tényleg előfordult (szerintem a "rengetegszer" azért erős költői túlzás), hogy ezek döntöttek el egy meccset. Ugyanakkor továbbra is áll a fenti kérdésem - csökkent azon csaták száma, ahol nagyarányú győzelem (illetve vereség) lett a vége? Mert ha a rossz leosztás miatt csökkent (és nem jött be olyan tényező, ami miatt növekedett volna a nagyarányú győzelmek/vereségek száma, márpedig ilyesmiről én nem tudok), akkor csökkennie kellett összességében is ennek a számnak. Csökkent?
Szerintem sokkal többet számít a játékosok tudása, mint a tankok elosztása.

"skill4ltu" véleménye mögött komolyabb tudás áll, mint az enyém, éppen ezért nem is a felvetését kérdőjelezném meg, hanem arra lennék kíváncsi, mi az a "csomó probléma", amit ezzel oldana meg? Mert lehet, hogy lenne olyan aprólékos megoldás (tank-balansz, a legrosszabbak és a legjobbak rétegének szétválasztása stb.), ami elérné ugyanezt a célt, és közben nem menne más szempontok rovására (változatos MM, vagy az általatok is említett MM-miatti "szorult helyzetek", amiket azért skillel több esetben meg lehet oldani).

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#150663) h1mpi válasza kchryss (#150661) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Hiába tesz mondjuk egyik oldalra egy Super Conquerort a másikra egy E5-öt, az E5 elvérzik fél perc alatt, a másik meg vígan elvan. Én azt tartom igazságtalannak, hogy kihoznak ilyen op tankokat, a régiek meg semmit nem érnek... fejlessz, fejlessz, fejlessz

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#150664) robogo81 válasza kchryss (#150661) üzenetére


robogo81
aktív tag

Sosem értettem hogy milyen módon alkot az MM,írnak ilyen-olyan elméleteket,leírásokat,de érdekesen képes összerakni,elég egy pillanatra ránézni a csatabetöltés közben a képernyőre,főleg ha megy az xvm.
Elméletileg a sok (tíz)ezer emberke közül elég lenne,ha csak annyit nézne hogy milyen a tank felszerelése meg a skillezése,és ezeknek mindre lenne egy értéke külön,meg a lejátszott csatatszámnak is,meg a saját személyes értékelést is hozzászámolná(az azért párezer csata után igaz változik,de sok tizezer csatásnak is lehet alacsony értékelése,ezért talán vehető használhatónak is),talán találna majdnem azonos értékű játékos+tank kombót,amit összeengedhet hozzá hasonló ellen.Nem stok E75 ödönkét 75 legényekkel,a fullos 132% sokskilles ,100+csatás próval,ugy hogy mindkettőt topnak teszi be(tudom elég sarkított leírás,de hasonló előfordulhat).
Utána csak ugyanolyan tankpárokkal feltölti a 30 létszámot, az aktuális tier leosztás szerint.
Egy tesztszerót nyomathatnának csak ilyen leosztással pár napig.

Persze a 25% RNJesus még simán belédrughat.

redmi note 8 . psn:robert_warior

(#150665) kchryss válasza galervin93 (#150662) üzenetére


kchryss
addikt

Akkor én visszakérdezek. Ranked 5 csillagon kevesebb volt a nagy arányú győzelem/vereség? :)
Első szezonban eljutottam odáig és sajnos ugyanolyan sok volt ott is ezekeből a csatákból. Ezek szerint a skill sem számít. :D
Az a helyzet, hogy randomban 15v15 nem lehet olyan mm-et csinálni ami kizárná a nagy arányú győzelem/vereség csatákat. Ha ugyanazok a tankok lennének mindkét oldalon, ugyanolyan tudású játékosokkal és a még a pálya is szimmetrikusra lenne megszerkesztve akkor is lennének ilyen csaták.

Ezzel együtt a jelenlegi mm szerintem sokkal jobb, mint a régi és minden módosítással egyre jobb lett. A kindulási feltételek most már sokkal egyenlőbbek és ennek én örülök, még akkor is ha skill alapú mm szerintem sosem lesz. De ha lenne sem biztos, hogy jobb lenne, mint azt fent írtam ranked esetében.

(#150664) @robogo81:
Próbaképpen én is megnéznék egy teljesen kiegyenlített mm-et, már csak azért is, mert lehet kiderülne, hogy ugyanúgy nem működne mint a mostani. :)
Elég egy rossz döntés egyik oldalon, elég ha jó helyen gyorsan pusholnak a másikon és hógolyó effektus alapján már meg is van a nagy arányú győzelem/vereség. Illetve az is kérdés, hogy mennyire lenne lassú egy ilyen mm, csúcsidőben még talán találna megfelelő csapatokat 1 percen belül, de csúcsidőn kívül ha ritka tankkal mennl akkor percekig malmozna mire bekerülnél.

[ Szerkesztve ]

(#150666) kchryss válasza h1mpi (#150663) üzenetére


kchryss
addikt

Szuper Conq tényleg túl op lett. De azért nincs akkora különbség egy E5 és Super Conq között, mint egy Leo1 és Super Conq között, szóval összességében egyenlőbbek lettek az oldalak.

(#150667) galervin93 válasza kchryss (#150665) üzenetére


galervin93
őstag

Őszintén szólva nekem az egész ranked egyetlen egy csatából állt, így nem sokat tudok róla, csak sejtem, hogy az öt csillag a legjobbakat takarja. Itt a fórumon azt olvastam, hogy a ranked-rendszer problémás, mert a legjobb osztály is tele van botokkal, vörös-narancs-sárga játékosokkal. Innentől kezdve számorma kérdőjeles a ranked említésének létjogosultsága a random-MM tükrében. (A topik-hozzászólásokat látva ott sem az dönt, ki milyen gépben ül, hanem ki mennyire kempel, vagy mer éppen előre menni.)

Továbbra is tartom, hogy a játékosállomány silánysága a leginkább meghatározó tényező a győzelem-vereség témában, de mivel a WG hivatalosan nem hülyézheti le ilyen-olyan intézkedésekkel a játékosok kb. 60-70 százalékát, ezért más módon próbálják korrigálni a helyzetet (ld. MM).

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#150668) zodo


zodo
nagyúr

/Nyugtassatok meg hogy a Centurion AX -al élvezetesebb csatákat lehet menni mint a 7/1-el és simán eladhatóm a kis tesót.

Elmúlt napokban csak a 7/1-et húztam, boostokkal.
50 valamennyi csatára lett fullos.
108. csatára került rá az első kiválósági jel.
141 csata, 1627 avg dmg, 51% wr és kifejlesztve az AX

Volt 4k feletti sebző köröm, max. 1 osztály jött össze de ez a löveg célzás idő és hogy néha még csak el sem találja a célt az már dühítő ilyen lassú töltés idő mellett.

(#150669) kchryss válasza galervin93 (#150667) üzenetére


kchryss
addikt

Rankedben a legjobb osztály esetleg Diegho skálán volt tele vörös-narancs-sárga játékosokkal. Hagyományos színezés alapján piros játékossal talán 1x találkoztam. Narancs játékos is ritkán volt, citrom volt kb csatánként 6 a 30-ból, a többi zöld-kék-lila.
Itt van pár mm amiket lefotóztam akkor:
[kép1] [kép2] [kép3] [kép4] [kép5] [kép6]

Azért az jól látszik, hogy az átlag wn8 jóval magasabb volt, mint a random csatákban, mégis voltak nagy különbségű csaták. Ráadásul nem is mindig az a csapat nyert nagy különbséggel ahol a magsabb átlag wn8 volt és ez randomra is igaz.
Biztos van valamennyi szerepe a gyors csatákban a sok botnak akik a csata elején 0 sebzéssel kilövetik magukat. De szerintem nagyobb szerepe van annak, hogy a tankok tűzereje nagyon megnőtt, az életerejük nagyon kevés, a heavy-k sem bírnak ki sok lövést. Gold lőszer és troll ágyús tankok miatt a páncél nem ér sokat, a pályák rosszul vannak megtervezve. Így ha csupa kék játékos játszana egymás ellen, akkor is rövid csaták lennének, sokszor nagy különbséggel a végén.
Egyébként láttam már nem egyszer nagyon jó játékosokat csoportosan nagy hülyeséget csinálni ami miatt buktuk is a csatát. Szóval nem mindig a botokon megy el a dolog. :)

(#150668) @zodo:
Nem tudom mi lenne neked az élvezetes, de nem tudlak megnyugtatni, az AX nagyon hasonló tank, mint a 7/1. Kicsit pontosabb, de a játékban lévő legpontosabb 10-es med a leo1 sem alkalmas jelenleg messziről lövöldözni. Szórásképen kéne javítaniuk minen tankon. Jelenleg nem sok értelme van gyenge pontra lőni, mert sokszor nem oda megy a lövés ahova szánod.

[ Szerkesztve ]

(#150670) BÁ Nutrition válasza jano_77 (#150636) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

Nekem nincs bajom vele miota lattam eloben. Brutal hatalmas egy t72hoz kepest, es kb egy hajoagyu van rajta. Eletszeru ha eltalal valamit akkor az befosik

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#150671) zodo válasza kchryss (#150669) üzenetére


zodo
nagyúr

Köszi.
Ezzel sem sunnyogtam mint ahogy CDC-el sem, így nem csak a hátulról leadott csesznek fel hanem a közeli pattanok. Ezeket a HESH-ket nem is erőltettem mivel a fronton úgy sem hatott volna senkit.
Néha nagyon hiányzik belőle az a 6-8 gold lőszer.

Ha mostanában lesz top tier akció akkor hogy lesz karácsonykor? :U
mert hogy eddig évi 2x volt és idén már volt 1x

(#150672) jano_77 válasza galervin93 (#150667) üzenetére


jano_77
nagyúr

Szerintem nem az "alulképzettség" a fő ok, sokkal inkább azért vannak nagy különbségű győzelmek és vereségek, mert a WG manipulálja a csatákat! Nagyon sokszor előre el van döntve, hogy melyik csapat nyer! Ilyenkor a másik csapatban lehet több lila és kék játékos és csinálhatnak bármit, nem fog nyerni a csapatuk!
Ezzel van szerintem a probléma.

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#150673) jozefgucci1 válasza zodo (#150668) üzenetére


jozefgucci1
addikt

A Centi7/1 nekem játszhatatlan volt , egyszerüen nem találtam vele a helyem. Az első gunmark is éppen meglett ,de valamai borzalmas átlagsebzéssel. Soha többet . A centi ax marad talonban +1 kihúzott tank és ennyi .

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#150674) kchryss válasza zodo (#150671) üzenetére


kchryss
addikt

Szerintem minden évben többször volt 10-es leárazás, mint 2x. Volt olyan hogy 4x is volt.

Alap lőszernek nagyon jó az átütése. Jó mondjuk ha maus-szal találkozol akkor ruszki med-del szétgoldozhatod a tornyát, ezzel meg nem, de nem is a te feladatod a maus-t megenni. :)
Medek ellen elégnek kéne lennie az alap lőszernek.

(#150673) @jozefgucci1:
Nekem jobban bejött, mint a T-54. Kinek mi áll kézre.

[ Szerkesztve ]

(#150675) Emu válasza zodo (#150671) üzenetére


Emu
őstag

Azért 268 alap pen nem kevés :K
Hesh pedig jó dolog, svéd td-k nagyon szeretik :D (igaz nehéz kihasználni)

(#150676) ddt500hu


ddt500hu
veterán

Ezt a Foch B-t egyre jobban utálom. Pattan a Löwe hasáról! :Y Mehet bele a full gold ammo mert top tierként is olyanokat művel, hogy beszarás. Teli tárral szemből 150m-ről 1270-at Lőttem bele.
Ott a két lövésnyom a hasán, a 3. meg elment alatta!!


Rohadj meg WG!!!

(#150677) h1mpi válasza ddt500hu (#150676) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Ócó egy full gold kör ;]

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#150678) ddt500hu válasza h1mpi (#150677) üzenetére


ddt500hu
veterán

Asszem be fogja előzni a 183-ast a negatív rekordban. Azzal talán -100 000 köröm volt (puding nélkül).

(#150679) po1son válasza ddt500hu (#150676) üzenetére


po1son
addikt

Érdekes, hogy amikor megjelentek a szerveren akkor mindenki darált velük és most meg szenvedés velük a játék... :DDD

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#150680) ddt500hu válasza po1son (#150679) üzenetére


ddt500hu
veterán

Messze a legmagasabb volt vele az átlagsebzésem. Pár patch óta szépen zuhan a Foch 155-é meg emelkedik. :F

(#150681) ddt500hu


ddt500hu
veterán

Elég alacsonyra is került vele az ász.

Tiszta vicc, hogy nem sikerült vele a küldetés. 3 belső sérülést kellett okoznom meg 5000hp sebzést. 15 átütésből nem jött össze. :((

[ Szerkesztve ]

(#150682) Emu válasza ddt500hu (#150681) üzenetére


Emu
őstag

Én már nem lepődöm meg semmin, anno mikor ezt a küldit csináltam, kigyújtottam egy TVP-t. Nem volt neki automata tűzoltója, leégett róla kb. 600hp. Szerinted az üzemanyag tartályon kívül sérült még bármilyen belső modul? :W

(#150683) ddt500hu válasza Emu (#150682) üzenetére


ddt500hu
veterán

:N

(#150684) zodo válasza jozefgucci1 (#150673) üzenetére


zodo
nagyúr

és kchryss, Emu

Nem vagyunk egyformák pláne hogy nekem nem megy annyira a játék max néha beesik egy jobb kör.
Nekem minden tekintetben túl lassú , tempósabb helyekre tuti nem érek oda vele.
268 átütés vagy sem de ez távolból már rég nem annyi, közelről meg 400 feletti horpadásokat szerzek még egy lighttól is mert papír.
Nem mondom hogy kevés de ritka hogy az rng is veled van így pl az STA 2 gold 275-je sokkal inkább használható mert az legalább pontosabb és gyorsabb löveg.
Attól meg hajam hullott hogy több csatában is 2x vitték a löveget és égni is tud rendesen.
Átlagsebzésem nem rossz mert a többi IX-em kb 2-300-al kevesebb.

Viszont néha úgy éreztem hogy a kapás lövésekbe inkább remekel mint a total szűk lövésnél.

Nekem csak nyári gamescom és karácsony rémlik akciós top tier időszakra, míg tavaly volt már a tankfest-kor is. Mindegy szerintem kivárok a vásárlással mint az E75-el ami másfél éve vár.

(#150685) galervin93 válasza kchryss (#150669) üzenetére


galervin93
őstag

Elnézést kérek, akkor félinformációk alapján dolgoztam, a'meg nem az igazi. :B
A tűzerő, de főként a hp kérdésében abszolút egyetértek. Illetve az egész játék egyensúlyát felborítják az "op" gépek. Sajnos az egyensúlyozás nem hogy nem erőssége a wg-nek, hanem kifejezetten gyengén csinálják, már-már nevetségesen. Aki ért hozzá (játszik a játékkal) sokszor már a száraz adatokból látja, hogy túl van tolva egy gép. Ha innen a topikból kiválasztanának tíz embert, néhány nap alatt az összes tankot jobban helyre ráznák, mint ők itt évek alatt. Nem kellene brutális tűzerő, páncél meg egyebek, csak apró módosításokra lenne szükség, de nem látják a fától az erdőt, és csak végletekben tudnak gondolkodni.

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#150686) inferno88


inferno88
őstag

Sziasztok!
Végre kifejlesztettem az M46 Pattont. A Pershinget annyira utáltam, hogy lvl asian sebességű kattintásokkal adtam el,füstölt az egér. Ezen kívül megvételre vár az O-HO, ez az ág egész mókás, de főleg a pattintós küldetések miatt csinálom.
A kérdés az, hogy lesz-e mostanában tier8-9 akció? Jó lenne spórolni valamicskét abból a majdnem 6 milkából, amibe ezek kerülnek.

Amúgy igen, tudom, hogy a Patton grindje is szopás lesz, látom, hogy nagyon sok kell a kimaxoláshoz és az ágyú vacak alapból.

Semper fi!

(#150687) Emu


Emu
őstag

(#150684) zodo: Persze, hogy nem vagyunk egyformák! (még csak az kéne :D )
Csak egy költői kérdés: ha több vele az átlagod mint más 9-essel, akkor inkább az ellenkezőjét kellene érezned nemde? :P

Amit írtam azt nem támadásnak, vagy cáfolatnak írtam, hanem én egyszerre húzom a 9-es Pattont és Centit. (mondjuk az erős túlzás, hogy húzom, napi 2-3 csata :D ) A Patton alap penje 215 környéke, ha jól emlékszem, és a goldja sincs 268, ráadásul jóval pontatlanabb mint a Centi. Viszont valamiért a Patton jóval több kapáslövést ad be mint az angol párja. Páncél mind a két jármű esetében magyar népmese (hol volt, hol nem), néha képes a torony nagy TD-ket is pattintani, van mikor egy IS6 is átlövi. Viszont mind a kettővel lehet sidescrapelni!
Én viszont nem érezem a játékot velük teljesen, mert 2-300 sebzéssel kevesebbet lövök, mint más 9-essel.

@(#150686) inferno88: ha nem tudod freeből feldobni a top löveget, neki se állj mert csak megutálod, mire játszható lesz :U
Többen a veteránok napján várnak 8-9-10 leárazást.

[ Szerkesztve ]

(#150688) jano_77


jano_77
nagyúr

Mai első csatám: T54 ltwt - 13.5K WN8 (4.2K dmg, 6 kill, Pascucci, Nagy kaliber) és kevés volt az ÁSZhoz. :N

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#150689) po1son


po1son
addikt

Most nézem, hogy én nekem már nincs is esélyem 4es ládát szerezni a végén, mert a napi küldetések is kötelezőek voltak. :W

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#150690) jano_77 válasza po1son (#150689) üzenetére


jano_77
nagyúr

Azokat én sem csináltam meg, de én már el is engedtem ezt a Halloween-i mókát.
És most egy ideig ki is kapcsolom a gépet, mert elindult a szopóroller. :W
Ilyen csaták sorban sajnos:

Pedig most a T54 ltwt jól adta. Minimális XP kell már csak, azt még ma megcsinálom és meg lesz a T100-LT is.

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#150691) Moleman válasza po1son (#150689) üzenetére


Moleman
addikt

A 4-es ládához csak a tokenek kellenek, nem? Én az első nap híján minden nap toltam.

Amúgy egész cukik, mert kigyújtósból 9 lehetőség van, és csak 7 kell a ládához. Cserébe van 2-3 nagyon nehéz.

Nekem bejött ez az akció, már összejött belőle kb 3 millió ezüst, meg 90k free xp, aránylag kevés befektetéssel.

[ Szerkesztve ]

(#150692) po1son válasza Moleman (#150691) üzenetére


po1son
addikt

Minden küldetés kell, sajnos én figyelmetlenül olvastam el ezért kimaradok a végén a sok jóból.

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#150693) Moleman válasza po1son (#150692) üzenetére


Moleman
addikt

Minden heti és teljes esemény, tehát akkor a napi nem. :) Viszont akkor ki kell lőni a Levit 10×, mert az is teljes eseményre vonatkozó. :(

De mindjárt kitolom az újakat, aztán szólok, hogy megkaptam-e pusztán tokenre.

[ Szerkesztve ]

(#150694) joergie válasza galervin93 (#150659) üzenetére


joergie
őstag

Hát nemtudom, nappal(tehát nem éjjel 4kor, amikor 3k játékos van szerverenként, hanem 30-40k) berak serene coast-on hozzánk egy maus-ot, ellenfélhez 113. meg 1-1 toptier light és arty. Na mondom lose by mm, sokan beáltunk eleve bázist védeni, 1 perc után a 113 spottolódott, még 1,5 perc már a bázisunkat támadták, a mausunk ment ahol kellett volna neki, ha maus jön szembe, de nem az jött. Ő 1 perccel tovább élt, mint a csapattársai, 3-15 vereség. És ez a héten volt, nem 2 hónapja.
Szóval az mm néha úgy néz ki mintha foglalkozna az új szabályokkal, néha meg telibe szarja. Nemtudom hogy van ennek így értelme.
Városban ugyanez lett volna, csak a mi javunkra....

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#150695) po1son válasza Moleman (#150693) üzenetére


po1son
addikt

Hát legyen igazad, mindenesetre vannak érdekes küldetések, amit már megint valami retardált talált ki
Pl: Furmányos taktika - Ne sebződj - Leviatan 3000 sebzés... Itt most egész meccsen egyetlen darab sebzést sem szabad kapni?!

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#150696) Moleman válasza po1son (#150695) üzenetére


Moleman
addikt

Úgy tűnik... Az előbb elszámoltam, azt hittem kettővel több token elérhető, mint ami kell, de így muszáj lesz azt is valahogy. :(((

Amúgy a mai napi küldetés is szemét, ütközéssel 300 dmg 15v15-ben, mindenki menekül előled, hogy mit akar ez a hülye. Kell egy pajti, aki szintén ugyanezt akarja, és padlógázzal nekedjön szemből. 10 csata kellett hozzá, hogy találjak egy ilyet (de már az elején láttam egy másik párost ugyanezt kivitelezni). És mit kaptam érte? Kézi tűzoltót meg zsíroskenyeret... Szerk.: 5 db zsíroskenyeret, így már nem fáj annyira. :D

[ Szerkesztve ]

(#150697) e-newsee válasza po1son (#150695) üzenetére


e-newsee
addikt

Az angol leírás alapján nekem az jött le, hogy a Leviatán által nem szabad sebződni. Remélem jól értem. :)

"Cause 3,000 of damage to Leviathan without being damaged by it in a Leviathan's Onslaught battle (PvE)"

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#150698) Razermazer válasza Moleman (#150696) üzenetére


Razermazer
őstag

Jó az a zsíroskenyér csak legyen rajta jóféle pirospaprika, meg lila hagyma :DDD

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

(#150699) Emu válasza Razermazer (#150698) üzenetére


Emu
őstag

Meg nem árt, ha nem csak virtuálisan áll rendelkezésre :DDD

(#150700) po1son


po1son
addikt

Szánalmas szar már ez a játék komolyan mondom, nem is értem minek játszok vele wot rng.... :W

STEAMID/WOT nick: po1son_

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.