Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#1474) Atlantis válasza Angel1981 (#1465) üzenetére


Atlantis
veterán

Röviden, természetesen full-os felszereltségű gépekre vonatkozik:

Maybach-vonal: Tiger (H) szerintem jó tank, páncélra ne számíts, ágyúja jó és pontos, tipikusan második vonalbeli tank, bár mozgása nem rossz, képes lenne élvonallal is lépést tartani. Tiger II: remek tank, ízlés kérdése, de az egyik legjobb T8-as, aki a pontos ágyúval rendelkező, sniper-tankokat kedveli. Itt már előjön, hogy szemből gyúlékony tud lenni, ugyanakkor a páncélja vicces, meglepően sokat tud pattintani. E75: az egyik legjobb T9-es HT, jó páncél, nagy motorral jól is mozog, ágyúja átütése lehetne több, de alapvetően jó az a puska rajta. Ez is gyúlékony tud lenni szemből is. E100: meg nem vettem (még), a két német HT közül ez tűnik használhatóbbnak, arany lőszerrel és a magas sebzéssel már lehet aprítani. Gyorsabb, mozgékonyabb, mint a Maus (de még így is lajhár).

Porsche-vonal: Tiger (P): vastagabb a páncélja és nehézkesebb, mint a sima Tiger, ágyújuk ugyanaz, tornya ennek se túl vastag. Én a simát jobban szerettem, többféle szerepre használható jobban, mint a P.
VK4502A: a kakukktojás ebben a vonalban, inkább egy nagyra nőtt med, jól mozog, jó a puska rajta, bár a KT max. ágyúját nem kapja meg, ami később vicces lesz. Nekem valamiért katasztrofálisan ment vele, pedig jó tanknak tartom. Ennek ellenére a VK4502P-t már inkább meg se vettem, az említett puska itt már kevés és ha a KT-vonalat nem viszed, ezzel a tankkal orbitális szopás lesz az eleje...a hátsó tornyot biztos szokni kell rajta, páncélja szerintem rosszabb, mint az E75-é, oldalról is könnyen gyullad, meg szemből is, puska ugyanaz rajta, mint az E75-ön. Maus: értelemszerűen élesben nem mentem vele, ágyúja szerintem kevés T10-ben, lassú, tohonya arty-csemege, kb. szerintem semmire nem való. Páncélja ugyan papíron jó, de manapság már alapból váltanak aranyra, ha meglátják, az ellen meg kevés. Ágyújának elrettentő ereje sincs, E100-nál legalább meggondolják, hogy kell-e nekik egy 750-es puszi.

T9 felett már kedvelt arty-célpont mindkét ág, nagy méretű tankok, nehezebb eldugni őket, legtöbbjük lomha is, camo-factor minimális mindkét vonalon. Én a Maybach-vonalat választanám, de leginkább hagynám a német HT-szálakat a fenébe, csak jobbak vannak náluk, már bánom, hogy ennyi időt beleöltem a két ágba. Ettől függetlenül ha már eddig elhoztam, előbb-utóbb a Maus-t is ki fogom fejleszteni, bár nem lesz egy örömjáték.

[ Szerkesztve ]

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.