Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#147042) sequator válasza po1son (#147010) üzenetére


sequator
senior tag

Én elég átlagosnak érzem magam (bár a http://wotlabs.net/eu alapján egy kicsit jobb), de a T55A-ért is meg kell szenvednem. Az Obj260-ról nem is álmodhatok, még a változások után sem. Néhány küldetés biztosan meg lehet belőle nekem is, de a tank megszerzéséhez rengeteg idő és elhivatottság kellene.

Szerintem alapvetően az a baj, hogy be kell kapcsolni a küldetést és akkor csak azt tudod megcsinálni. Emiatt sokszor a csapatod ellen kell játszanod. Vagy olyan játékstílusra kényszerítve, ami nem felel meg a pálya adottságainak.
Jobb lenne, ha az adott kampány (Stug, HTC, stb) összes küldetése egyszerre aktív lenne, így nem kellene azon bosszankodni, hogy pont azt sikerült megcsinálni, ami nem volt bekapcsolva.
Vagy lehetne osztályonként, pl az összes light küldetést aktiválni, ha az embert light tankot húz.

sautia

sequator

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.