Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#146263) po1son


po1son
addikt

Köszi mindenkinek.

sith7 - Hát egyenlőre nem találtunk meg a közös hangot, persze hosszú menő következtetéseket nem lehet levonni pár csata alapján, de van benne bőven user error is a részemről.
Arra mindenképpen számítsál, hogy ugyanazzal a betegséggel rendelkezik, mint a legtöbb kínai társa vagyis ammorack érzékeny (biztonságos elhelyezés van).
A mobilitása tényleg olyan jó a gyakorlatban, mint ami papíron szerepel, de szerintem ez is kétélű fegyver, mivel én az agresszív játékstílust képviselem és jobb ellenfél sokszor nem kifizetődő az első sorokban lenni evvel a tankkal.
Az ágyú egy kicsit csalódás nekem (is7 feeling), sok a miss lövésem, igaz még nem 100%os a legénységem és testvériség sincsen. Szeretek sunyi módon játszani és fedezék mögül kinézni gyorsan és egy lövést bevinni vagy esetleg direkt láncra lőni az ellenfelet, amikor nem vagyok spotolva, viszont ha már kicsit messzebb van a célpont vagy kapok egy stun-t, akkor örülők ha hitpointot eltalálom. :DDD

Djuree - Hát 6.1 milliót egy darab 10es tankért nem kevés farm összehozni, eddig skorpióval mentem 750 csatát, ami hozott a konyhára ~45-50 milliót. Mondjuk a tankjaim nagy részét TOT-ban szereztem meg, amivel 2 millát lehet spórolni tier 10nél.

STEAMID/WOT nick: po1son_

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.