Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#143025) Warton válasza Gyuri27 (#143020) üzenetére


Warton
őstag

Jajj már milyen gyermeteg hibák?! :U
Én anno a zárt bétában is játszottam ezzel a játékkal. Na akkor voltak gyermeteg hibák, amikor a tier5-ös KV-1-ed ment a Maus ellen, meg az ellenséges tankok ugráltak a képernyőn, nem volt meg a folyamatos mozgás stb. Ehhez képest, hogy a P88-ammal sokszor kell menni 10-es csatába, hát istenem. Annál több creditet tudok szerezni. Meg, hogy jajjj megint betettek a játékba még egy OP prémium tankot, a KV-5-nél nem OPébb egyik sem.
A harmadik topic meg az arty. A porba lett nerfelve megint, 9-es artyval nem tudok 300-nál többet sebezni átlagban egy tankba fél percenként csokival/biával és akkor jöttök, hogy nahát ez már tűrhetetlen.

Na meg ez az új motor cucc is. Én egyáltalán nem nyúlnék a grafikához. Simán vállalható ez a grafika, sokkal fontosabb szerintem, hogy szarabb gépeken is fusson, minthogy csiliili nem tudom mi legyen. Meg aztán egy új motorral tudi, hogy hónapokig elszarakodnának mire minden az új motorral járó "gyermeteg hibát" kijavítanának. Akkor meg az lenne a baj.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.