Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#138026) Viktoár válasza po1son (#138021) üzenetére


Viktoár
addikt

Én még csak reportot sem nyomtam mert szerintem csak "parasztvakítás". :) Soha az életben nem tudjuk meg hogy szankcionálják-e egyáltalán,meggyőződésem hogy inkább csak a játékos megnyugtatására van kitalálva. :)

Nemrég Churchill VII-tel voltam t8-as csatában.Mivel az átütésem és a páncélom sem túl kiemelkedő (főleg nem t8-ba való) így hátrébb maradtam sniperkedni/láncolgatni. Beállt mellém egy jtiger is majd írkált nekem hogy menjek előre spotolni.
Mondom WTF öreg,egy tierjében is dög lassú t6-os nehéztankkal vagyok,hogy szpotoljak neked a 8-as medek között?
Erre elkezd kitolni a fedezékből és folyamatosan kéri a csapattársakat hogy repotoljanak mert kemper vagyok.
Én is kértem a csapattársakat hogy repoltoljanak engem mert noob vagyok.NEM TÖRTÉNT SEMMI! :D
Ez ment vagy 5 percig,addig sem ő sem én nem tudtam a csatával foglalkozni.Aztán belémlőtt egyet majd elment a másik oldalra.

Őt sem reportoltam,minek?Egyszerűen vannak ilyenek.Remélem senki nem sértődik meg azon amit most írok de amikor azt látom hogy a csapat fele prémtankokból áll még kisebbek az elvárásaim. Rengeteg agyatlan megveszi a magas szintű prémium tankot és katasztrófális játékot produkál.

Itt van példának a Chrysler.Ma voltam olyan csatában ahol egyedül volt t8-as tank,a többiek 7 és 6-osok voltak.Nem tudom hogy csinálta de kb másfél percen belül ő halt meg elsőként. :C Most ilyenekkel mit lehet kezdeni? Semmit,tovább kell lépni bízva abban hogy a következő csata jobb lesz. ;)

Üdv:Viktor

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.