Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#1368) .mf válasza nyunyu (#1325) üzenetére


.mf
veterán

Én úgy hallottam a 6th sense javítást, hogy a 3s továbbra is megmarad, csak azt a bugot javítják, hogyha egyszer felspotoltak, akkor utána elalszik és nem jelez újra, ha x másodpercen belül vagy ugyanaz a tank újra felspotol vagy ilyesmi (akinek van, az ismeri a szitut).

"Jelen formajaban nem sok hasznat latom a 6th sensenek."

Szerintem így is van értelme, én nagyon is szeretem TD-ken és medeken (meg kéne artyra is, hogy tudjam, spotoltak-e láthatatlan scoutok).

"boven kitapasztaltam azt, hogy mikor lehetek felspotolva."

Én meg bőven tapasztaltam, hogy vannak tankok és helyzetek, ahol egy bizonyos távolságon túl már nem vesznek észre, még ha lősz is. Bokorban lapulva spotolok, meglátok vmi célpontot, lövök, felém fordul, de ez még nem mindig jelenti azt, hogy lát is. 6th sense nélkül ilyenkor ált. már oldalaznék ki a bokor mögül fedezékbe, de ha tudom, hogy nem látnak, akkor lőhetem tovább.
De az is lehet, hogy bár nem fordultak rám, mert mást lőnek, de mégis észrevettek. Ilyenkor pedig fordítva, 6th sense nélkül lőném tovább az ellent, azt gondolva, hogy biztonságban vagyok, de mivel felvillant, már megyek is arrébb.
3s sem a világvége. Tornyos tankoknak is kell legalább 1-2s, hogy oda forduljanak, és további 2-3s, hogy becélozzanak. Artynak is mondjuk 0-3s odafordulás, 2-8s célzás, és még a lövedék útja is 1-3s.

Meg olyankor is nagyon jó szolgálatot tesz, amikor megyek előre, s van valahol egy bokorban lapuló Hellcat, Stug, SU, scout, amit ugyan nem látok, de ő már spotol - 6th sense nélkül így simán besétálnék egy csapdába.
Vagy amikor meglátok a távolban egy tankot, amit mások spotolnak, bemászok egy bokor mögé, és elkezdem lőni - ilyenkor ő nem láthat a távolság és a bokor miatt, de bármikor észrevehet még egy másik tank más irányból, aztán amíg én avval vagyok elfoglalva, hogy magamat biztonságban érezve próbálom messziről azt a tankot kilőni, addig közben az arty be is célozhat... nem egy ilyen helyzettől is megmentett már.

vhw: Taragas csak egy van :DDD

GrooveHero: miért, én pont ezt csinálom :F Igaz nem tier8, hanem tier6 Hellcattel. Annak jó a camo-faktora és elég gyors is a meneküléshez. S lehetőleg olyan bokrokba állok, ahol van a közelben menekülőút vagy megfelelő fedezék.

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.