Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#131030) lacibacsi válasza Zolee11 (#131026) üzenetére


lacibacsi
addikt

Próbáld meg tier 5-ben és/vagy 6-ban megtalálni azt a tankot, amelyik legjobban bejön neked. Ha sűrűn tudsz vele másod és harmadosztályokat menni (vagy jobbat), akkor vélhetően érzel valamit a használatával kapcsolatban. Ezzel menj sokat! Ne foglalkozz azzal, hogy sikerül kifejleszteni T7 szintű tankokat, maradj T6-ban addig, amíg csak lehet! Itt azért minden ágon van olyan, amivel lehet érvényesülni és meg tudod tanulni a különböző tankosztályok használatát. Előbb-utóbb fog ez menni! A "nézz videót", "olvass" és hasonló dolgokat, már elmondták a többiek...

Ja! A statod tényleg elég gyenge. De! 800 csatára egyáltalán nem különlegesen rossz. Én valamikor 2000 csata környékén léptem túl a 400WN8-on és lettem BOT-ból, FÉLBOT... (Most már mondjuk elértem a tomato szintet is :B ). Tehát: van hová fejlődened, de egyáltalán nem reménytelen a helyzeted! Csak akard!

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.