Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#130291) Antonius1978 válasza fradi81 (#130268) üzenetére


Antonius1978
addikt

Jol mondod, neha jo moka lenne nyiltabb terepen is menni pl a Maussal (megtortent) erre aprankent kiszedett a 2 arty a szupernehez repeszpancel ellenere.

Zolee_70 a papirabb tankoknak ez az atkuk, ha megtalal az arty, vagy egy repeszrombolo lovedek :DD
Amikor engem is seggbelott egy arti amikor a VK4503 (7es nemet premtank)-al voltam, az nekem is fajt, szidtam is az egesz rokonsagat :)) , gondolhatod, a hatso reszen, felul a motorteton milyen rohadt vastag a pancel :P

Hogy vegre en is hozzaszoljak az arty dologhoz, nem igaz, hogy nem hasznosak.De epp akkor kellemetlenkednek, amikor nem kene, pl epp jo kis csikicsuki harcban vagy egy masik tankkal, ami elvezetes, erre egy kattintgato (barom) visszakuld a garazsba.
Valahogy ugy kellene, hogy sokkal kevesebbet sebezzenek, mondjuk csak a felet, es aki pl nehez tankkal szeretne jatszani, az mondjuk az esetek 75, de legalabb 66%-ban varosi palyara keruljon.
A nyilt terepen meg kergetozzenek a medek a lightokkal, es lojjek oket az artik, meg a TD-ket.Azt is csak azert, hogy az artik is sebezzenek valamit.Sokkal tisztessegesebb lenne, ha a kemper arty a kemper TD-kre es artikra vadasz(hat)na.
Nagyjabol igy latom a helyzetet.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.