Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#129932) lacibacsi válasza Jag (#129930) üzenetére


lacibacsi
addikt

"de sokszor láttam, hogy szétlőtték az első percben)"

Ez akkor jellemző, amikor a csapat egy nagy adag agyatlanból áll. Ha látják a statod alapján, hogy nem egy bot vagy, akkor azért nem jellemző, hogy kilőnek. Persze bolondok mindig vannak. Volt olyan, hogy egy unicum játékos lőtte ki a Skorpiómat, amivel bekékültem egy lökdösődő JpIV BOT kivégzése miatt. A csatát elveszítettük, de a csapatban én voltam a top sebző, pedig a harmadik perctől már nem éltem...

Kékség... Nem álszentkedem, nekem gyakran eljár a kezem. Csak az idén legalább kétszer voltam már kék, de a 22k csata alatt összesen kétszer kaptam 1 óra bann-t. Arra kell figyelni, hogy kékülés után ne sebezz csapattársat, ellenséget annál többet és csinálj minél több killt. Ha több csatában egymás után csapatársat sebzel és bekékülsz, akkor sokkal tovább tart kijönni ebből az állapotból, mint ha alapvetően csapattárs kímélő játék mellett TK-zol valakit. Ez utóbbihoz hasonló esetben volt, hogy csak egy csata erejéig voltam kék.

Tegnap kékség nélkül megúsztam, amikor egy gyönyörű magyar troll platoon T40-esét kivégeztem Prokhorovkán. Tekintve, hogy T9 csata volt, én meg a Type-4-ben ültem ez mindössze egy lövés volt... De simán vállaltam volna a kékülést is. Bannoltatni nem akartam magam, ezért a Lago megúszta, de megérdemelte volna, mert ezek a gyökerek A1-ben a sarokban nézték egymást a csata (ütközet) alatt végig. (Az AMX TD, ami behozta őket, legalább mozgott a pályán, de szerencsétlen csak egyetlen lövést adott le,de az sem talált...)

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.