Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#129897) Gyuri27 válasza rlazol (#129896) üzenetére


Gyuri27
félisten

Sokszor hidd el fekete és fehér.
Ha pedig marad egy tárra azzal magát és a csapatot segíti. Nem kell neki hősködni. Amíg a heavy él előtte supportoljon. Aztán spuri. Lightel, meddel is ezt csináljuk. Ilyen szempontból az, hogy táras nem érdekes.

Szoktam nézni ismét wot streamet. Sirfoch-t néztem. Tárassal játszott. Na ő supportolt. Nagy kavarban sokszor nem lőtte el az utolsót (mert egy több tankos csiki csukiban nem feltétlen tudja számolna az ember, hogy ez most mennyit is lőtt). Aztán mikor mozdult az ellen meglőtte. Azaz nem tette egyértelművé meneküléssel, hogy nincs a tárban meg nem is fogja supportolni akit kell. Én erről beszélek.

Ha rajtam megy el, én baszom el a legtöbb esetben tudom (nem jól forgattam, nem jó helyen lőttem, túlvállaltam stb-stb). Igaz, hogy nekem ehhez több idő kell. Szóval ezért nem vagyok lila. De ostoba se vagyok. Tudom mit kellett volna máshogy. Persze egy-egy hibát simán eltudok követni többször is.

Amd - Radeon - Ryzen

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.