Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#129201) Viktoár


Viktoár
addikt

Én mikor artyzok nem érzem hogy op lenne.Egyrészt barimora ki van szolgáltatva a csapatnak másrészt ahogy szpotolnak azonnal mindenki engem lő.Le van tojva hogy éppen foglalunk vagy lövik őket az artyt akkor is ki kell lőni minden körülmények között. :D (Mert utálja mindenki. :DDD )

Például 10-es arty esetében szökőévente bead egy 1000 feleti sebzést de ezt minden tanknak beadja a játék egy ammorack-kel.Amúgy meg a 700 körüli sebzés a jellemző amit már a 9-es td-k is simán tudnak csak az artyknál min 30-40 sec az újratöltés.
Azzal is úgyanúgy meg kell tanulni játszani,de főleg ennél a tanktipusnál kell a térképet figyelni.Nagyon nem mindegy hogy mikor hol támogatod a csapatot.

Sokszor van olyan helyzet ahol 1-2 ellenséges nehéztank feltartja a csapat felét mert jól forgatják őket vagy éppen rutintalanabb játékosok vannak a csapatban és nem tudják a helyzetet kezelni.Ilyenkor érdemes besegíteni artyval mert a csata végéig ott fognak csiki-csukizni és a másik oldal meg elesik a túlerő miatt.
Vagy játék elején bejön a könnyűtank felszpotol mindenkit és ennyi volt az artynak a játék.

A csapat egyáltalán nem foglalkozik (védi) az artyval ha egyedül marad de ha gáz van "elől" akkor villog a térkép mint a karácsonyfa a "tűztámogatást kérek" -től. :U

Vagy támadás módban a "beásott" td-k arty nélkül szinte feltörhetetlen védelmet tudnak kialakítani.

Szerintem kell a játékba max a csatánkénti számukat kell korlátozni.Semmivel sem jobb mint a többi tank,de főleg nem op. :N

Üdv:Viktor

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.