Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#128916) kchryss válasza jr1994 (#128915) üzenetére


kchryss
addikt

Ez a lepattanó zseniális. :C
Sokan szeretik itt magukat úgy beállítani, hogy folyton szívatja őket a játék, de az mit érezhet akit egy ilyen eltalál? :D

A fekete bulldog cw-n biztos nem lesz op hiszen most is 8-as és most is lehetne vinni 8-as cw-re, de nem viszik. Viszont ha úgy folytatják ahogy sejteni lehet és a 7-es tankokból csinálnak 8-asokat ezt meg meghagyják 8-asnak akkor valószínűleg többször használják. De olyan falkázásra, mint a ltwt teljesen alkalmatlan. Hozzáteszem a mostani 7-esek is mind alkalmatlanok lennének.
Én egyébként örülnék ennek a light változtatásnak cw szempontjából. Jelenleg úgy vannak balanszolva a light-ok, hogy főleg náluk magasabb szintű tankokkal nézzenek szembe. CW-n csak saját szintűekkel találkoznak, ezért túl op-k. Sokkal gyorsabbak mint a medek, alig van kevesebb hp-juk, jobb a látótávjuk, jobb a dpm-jük és a ltwt-nek páncélja is van. Nem véletlen hogy a jobb klánok full light felállással cw-znek többnyire. Ha jönne ez a változtatás akkor egészségesebb lenne a cw felállás. Maradna 1-2 light felderítő szerepkörre a többi más osztályból lenne. IS-3 féle heavy-ket kéne még belassítani és akkor talán lenne értelme medet is vinni cw-re. :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.