Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#128697) wwenigma válasza Dobi 562 (#128696) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Segithetsz honnan tudom levenni ezt a statot (átlag spotsebzés), nyilvanos oldalrol es nem a jatekon belulről.

Érveim fentebb vannak, te nevezed mellébeszélésnek még ha alá is támasztom, lásd az orzanel replay, amit mindenki megnezhet akinek van szeme.

WN8, győzelmi arány. Fordits kevesebb erofeszitést arra hogy magas lóról beszélj velem és olvasd el amit irtam, többször volt szó róla. Linkeljem vagy visszagörgetsz pár hozzászólást?

Illetve utoljára. Nem azt várja el az ember hogy lehozza neki a csatát a lila, pusztán legyen benne annyi gerinc hogy a nehéz helyzetekbe is belemegy ha van esély rá és ne a stat járjon az eszébe mindig majd ez által vezetve vesztésre iteli a csatát. 3 csővel szemben nem vagyok tényező, de ha mellettem van 1 vagy 2 masik, akkor már azok vagyunk mert értelemszeruen növekszik a HP buffer amit lőniuk kell és a leadott sebzés is...ismerem a hibáimat, nem vagyok tökéletes és a fentiek miatt nem is akarok lila lenni. Tukrozze csak a stat a valóságot inkább.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.