Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#128684) Dobi 562 válasza TESCO-Zsömle (#128637) üzenetére


Dobi 562
addikt

Nem szidtam a tomato-kat, nem irtam olyat hogy 2000 wn8 alatt mindenki agyhalott, az hogy neked itt a forumon milyen osszetuzeseid voltak masokkal, nekem semmi kozom!

Nem akarok bizonygatni semmit, de ha valaki atlagos statokkal a lilakat ekezi, akkor amellett se menjunk mar el szo nelkul! Kettos merce, nem gondolod? Foleg, hogy az illeto alapveto dolgokkal nincs tisztaban. En pedig erveket sorakoztattam fel az o allitasai ellen, amikre egyszeruen nem tudott valaszolni ezert figyelmen kivul hagyta oket majd ket hozzaszolassal kesobb ugyanott folytatta ahonnan elindultunk...

Esetleg a multban, netan a Wotinfo.hu-n beletapostam a lelkivilagodba es ezert ez a szemelyeskedo hangnem?

(#128635) wwenigma "Végülis előbb-utóbb igy tényleg lila lehetek ha csak a sebzést maximalizálom, de valahogy rossz szájízt hagyna az, hogy sz*rban hagyok mas jatekosokat e miatt... a játékban papiron jó lehetnék de emberileg meg egy nulla."

Van egy rossz hirem. Sosem leszel lila, mert fogalmad nincsen rola hogy mitol lesz az unikum, unikum. Egyszeruen nem vagy hozza eleg jo, hogy megertsd ok mikor miert ugy dontenek csatan belul ahogy dontenek. Persze ez jo magyarazat a sajat megnyugtatasodra mert azert valljuk be oszinten teged ez igencsak zavar, nem hiaba visszatero tema ez nalad itt a forumon. ;)

(#128648) wwenigma: A probléma itt azzal van, hogy ő a sebzését fogja maximalizálni bármilyen leosztás esetén, tehát a statja lesz unikum. A játéktudást így nem fogja tükrözni a magas stat...

Akkor essunk neki meg egyszer! Unicum wn8 igazi unikornis eseten magas gyozelmi arannyal parosul, tehat o sokat nyer. Ha ez nem tukrozi a jatektudast, akkor mi?

(#128650) wwenigma : Orzanelnek ezek szerint sokszor volt "szerencseje" mert 62% gyozelmi aranya van.

(#128653) wwenigma: ha mar elkezdesz jatekosokat elemezgetni stat alapjan akkor illene tisztaban lenni a WN8 formula mukodesevel! Ok atlagban hozzak azt a szintet es neha bizony becsuszik mindenkinek 0 sebzeses kor. Csak mondjuk egy unicumnak 10-bol 1-szer, mig egy atlagos jatekosnak tobbszor.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.