Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#128631) Dobi 562 válasza wwenigma (#128630) üzenetére


Dobi 562
addikt

A freexp/aranyt meg aranyos ahogy félresöpröd és mellékesnek állitod be, hát ugyan mit szamitana a statokba hogy pl. 300 csatából amig megvan a kovetkező tank, az első 50-100at nem 220as átutésű top ágyúval tolom le hanem a 130-assal. Oké. :U

Miutan kifulloztad a tankot, unicum szinten kezdesz jatszani vele? ;] Egyebkent egyetertek abban, hogy nyilvan konnyebb eredmenyesnek lenni fullos tankkal de mit mondottam (csak valamiert nem akarod meghallani) a palyaismeret, tankok ismerete de leginkabb a helyzetfelismeres az ami szamit.

Nem, nem azt mutatjak. Te is jol tudod, hogy a WN8 sebzésalapu es a spot nincs benne, ergo már nem mutathatja a valosagot plussz a goldspam, ahol ugye nem igazan kell tudni hol a weakspot csak nehany esetben odafigyelni, mi nyeli el a heat-et... ;)

Jo, akkor a szamok hazudnak es biztos veletlen, hogy a 3k wn8-asoknak 60%+ gyozelmi aranyuk van, pedig a szemetek hatulrol spammelik a goldot es nem segitenek neked. Ezt a gold ammo mizeriat sem ertem, mert mindenki annyit lo amennyit akar. Mikor modokkal jatszottam akkor sokkal tobb narancs-sarga-piros spammelte feleslegesen mint kek-lila, de gondolom az o goldspam-juk az nem etikatlan, csak a gonosz unikornisokkal van baj.

A wn8 sebzes alapu es a spot nincs benne, szoval akkor nekik megis miert van sokkal tobb spot/battle aranyuk meg sebzeshozzajarulasuk mint neked? Hiszen te vagy az aki tolja elol a frontot mig ok hatulrol lovik az aranyat? Vagy lehet, hogy tevedsz?! :Y

Meg egy kis jotanacs a vegere: ha jobb akarsz lenni, akkor eloszor is meg kell talalnod azt ami a fejlodesed utjaban all. Ez esetben ez te magad vagy, aki atlagos szinten jatszik de ugy gondolja hogy jo jatekos es meg tudja itelni a legjobb jatekos mit miert csinal (pedig nem).

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.