Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#128586) rlazol válasza Laci50i (#128571) üzenetére


rlazol
addikt

Laci50i: "Én például qrvára élveztem, mikor szépen beforgatva normál lőszerrel kinyírtam az ugyanolyan tankos skillamos tomatot 1 v. 1. "
Igen, ez élvezetes, pont ez szűnne meg :U : képzeld el ugyanúgy azt, hogy a másik tank is be van forgatva, és golddal lövi az adott szögből is támadható gyenge pontodat. :K Félre ne érts! Nem goldot spammel! Tudatosan a gyenge pontod lövi, szükség szerint gold-dal. És minden csatában, minden ellenféltől ezt kapod. Nincs többé pattintott sebzés, mert rád se lő, tudja, hogy nem tud átlőni, stb.

Valaki akkor is örül a nyerésnek, ha nem tett hozzá sokat. A többség azért szeret sokat sebezni egy győzelemhez, persze a sok relatív kifejezés. Azt gondolom, hogy azoknak, akik most jónak minősülnek (kb 1500+WN8) bosszantó lenne, ha hirtelen a saját hp-ját se tudná lesebezni, mert megszűnnének a könnyű célpontok.

jozefgucci1: a poszt úgy folytatódott, hogy "ő legalább nem bújik el gerinctelen módon a bokorba, hanem szemtől szembe kiáll" :C Szóval az ilyennek, meg annak, akit Macskassy látott, hiába mutatsz QB videót, mert először el kéne neki magyarázni a játék célját, lényegét. Hogy sebezni kell, hogy hátrányba kerül a csapatod, ha nem vagy a helyeden stb. A jelek szerint a csata elején a kiírás: "Küldetés: Lődd ki az összes ellenséges tankot" nem elég erre. :(

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.