Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#122997) scansat válasza Papooo (#122995) üzenetére


scansat
tag

Nem is lesz. Egy orosz írta, hogy senkit nem fognak kihajítani csak azokat akik nem fizetnek a WOT-nak, hanem kizárólag csalásból élnek. Értsd: hackelnek goldod, illetve olyan mod-okat használnak amik szinte automatizálják a győzelmük. Legtöbb esetben kihúznak pár jó tankot és eladják utána az accountot. Nálunk is van pár ilyen. Folyamatosan hirdetnek eladó tankokat.
Aki meg nyom bele lóvét mert vesz prém tankokat vagy goldot...de autoaim-el tolja pl. annak semmit nem kell aggódjon. Persze a fontoskodók részéről mindig is a sz@rkeverés volt a menő. Gyakorlatilag nulla az esély arra, hogy a WOT egy tiszta játéktérré válik. Nekik meg pláne nulla a ráhatásuk. Aztán ahelyett, hogy a lehetőségek határain belül okoskodnának, játsszák az eszük erkölcsi prédikációkkal. Cseh oldalakon a fórumon linkelgetik az aimbot verziókat. 10-ből 8 cseh használja is. Ezek az idióták meg játsszák az erkölcs csőszt és okoskodnak, hogy bezzeg ők...az ős gumimacik. Ők aztán tisztességesen váltak naggyá. Hja, én is régóta játszom mára több accounttal. És én mondom, hogy anno, ha mellélőttem is kaptam 300 aranyakat csak úgy egy-egy könnyű küldetésért. Na, de akkor még kevesen játszottak és ment a beetetés. Sokkal könnyebben megcsináltam tier VIII-IX -ig bármely tankot mint ma, mert alig volt 1-2 prémium. Ma meg néha a csapatok fele prémium tank gold-al. Na, ezt cáfolja meg itt valamelyik régi erkölcsös nagymenő! Akkor hol is van ma arányban a munkájuk? Hjaaaa, hogy akkor a beetetés ment mostanra meg a fizető vendégeket kell tolni? Még pár év, és gyakorlatilag eltűnnek a tank ágak. Mondhat bárki bármit, a mai újaknál már majd fele-fele a fejlesztett és vett tank arány. Gyakorlatilag csak prémiummal tudsz szépen keresni, hogy vásárolhass.Tapasztalat miatt meg kell gyűrd a tank ágat. Hogy aztán mire megveszed, sz@rrá nerfeljék és féláron adhasd el amit fél évvel ezelőtt még jó tanknak hittél. Kezdetben csak fejlesztett tank ágak voltak. Aztán jöttek a sosem létezett, de tervezettek, mára meg sosemvolt tankokat találnak ki. Legszebb példa erre a WT auf E100. Most akkor volt ilyen tank vagy sem? Pár év után derült ki hogy nem is létezett?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.