Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#12019) Simulacrum válasza AlexWolf (#12001) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Pont ezen, amit itt leírtál is sokat segít ez a patch. Végre kevesebb öngyilkos felderítő fog mászkálni és talán kezdik majd megtanulni mit is jelent light tankkal játszani. Egyértelműen ez a legnehezebb stílus a WoT-ban, most már szépen kijön miért is. A passzív scoutolás arty nerf után is tökéletesen működik. Rengeteg új magas szintű light tank van, amivel bizony E-100-akat is lehet sebezni gold nélkül, csak ugye a megkerülés szót kevesen ismerik, nem úgy mint a berohanok és meghalok fogalmát.

Várom már az erőteljesebb TD OP sírást is, de aki meddel játszik az pontosan tudja, hogy nem kell arty a kiszedésükhöz. Be kell vállalni egy akár 1000-es lövést is tőlük, de után már nincs esélyük, ha a fenekükben vagy.

Rengeteg új hely és új útvonal nyílt meg az arty nerffel, amik sokkal színesebbé teszik számomra a játékot. Régen meddel is fix útvonalaim voltak, amin tudtam, hogy nem igazán tud az arty meglőni. Most már igazán lehet újat alkotni és meglepni érdekes helyekről az ellent, ahonnan nem várnak. Sok térképet is átvariáltak, ez is nagyon jó dolog. Elsőre persze bosszankodik az ember, hogy hopp itt régen szépen át tudtam lőni, milyen jó hely volt stb. de utána rájön, hogy milyen jó is, hogy nem ugyanazt a dögunalmas sablon játékot játssza már megint adott pályán.

Tényleg hiányzik az valakinek, hogy mondjuk M48-ban ülve éppen szép 1-1 csatát vív az ellen Batchatjával a fontos spot helyért és valamelyiküket egy lövéssel kiszedte anno az arty? Csodálkozom azokon akik a régi állapotot visszasírják, pedig nem is arty játékosok.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.