Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#114025) rlazol válasza Noisyboy666 (#114024) üzenetére


rlazol
addikt

Kérlek, használj pontot is a felkiáltójelek mellett, ezt így rossz nézni...

Persze, h nem a sablon szöveg jön. De attól még az eljárás sablon.

Ami az anyázást illeti, sajnos ő is és te is begépeltétek a szöveget, a screenshot helyett. Viszont mástól jött screenshot is, ami nem hagy kétséget bennem afelől, hogy az Enzolord felé irányuló megkeresésed se volt épp udvarias és barátságos.

A splash elég sokat le tud venni... Gondolj bele: T49 alfája a troll csővel 700. splash-vel a Bélába szemből rendszeresen 340 körül sebez. Azt se üti át, az is splash. Számomra nem derült ki, milyen tankkal lőtt milyen tankot, de még egyszer, lehet egy robbanási sugár akár 9 méter is, egy 2000-es alfa mellé. És mondjuk egy nyitott TD vagy egy francia med nem sok védelmet nyújt ellene, főleg, ha a hátsója körül robban.

Továbbra se tiszta a dolog, mert nem tudjuk mi történt. Azt már láttuk, hogy anyázni tudsz, erről van screenshot. Az is kiderült, hogy a splash dmg működése nem tiszta neked.

Igen, nekem pl ez az ELSŐ MMO játék, amit kipróbáltam, és hát igen, meg kell dolgozni ahhoz, hogy jó legyek ne legyek nagyon gáz. Épp arra próbállak ösztökélni, hoghy ahelyett, hogy kapásból a másikat anyázod egy számodra meglepő szituban, nézz replayt, olvass utána, kérdezz. Mert így csak lejáratod magad.

Mindenkit naponta 25x nooboznak le oktalanul. És párszor okkal. Ha valaki előbbit magára veszi, vagy utóbbiból nem tanul magára vessen.

Pfff... Még egyszer: vannak dolgok, amiket a szerver számol és van, amit nem. Van adat, ami eljut a klienshez és van ami nem. A mod a kliens oldali infókból dolgozik. Pl van olyan auto aim, amelyik a tank eltűnés után is az utolsó helyen tartja a célkeresztet. de azt már az se tudja, hogy a célpont elmozgott-e közben.

A "WG dolgozik rajta" szövegre meg ne adj sokat. Évek óta ez a válasz mindenre - lásd: több magos támogatás, új fizika, spotrendszer átdolgozása... Azt mégse írhatják, hogy "sry, ez számunkra nem fontos, mert nem éri meg foglalkozni vele".

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.