Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#109451) lacibacsi válasza zodo (#109448) üzenetére


lacibacsi
addikt

Ejnye-bejnye Zodo! Tisztán emlékszem rád, amikor először idejöttél a fórumra és olyan kérdésekkel bombáztad az ittlakókat, amelyek ismerete elemi követelmény lett volna egy 100 csatás parancsnoknak is, most meg már pedózni jársz TV-be?!?!? ;] Hát micsoda dolog ez? Ezért tanítottak téged, hogy megtanulj játszani? .... Ezért hát! Szép kör! Gratula! :C

Ja, és külön elismerés ahhoz, hogy van lekierőd ehhez a tankhoz. Akármennyira is OP a saját tierjében, egyszerűen nem tudtam megszokni a vég"sebesség"ét és eladtam. Ilyen köröket nézve többször elgondolkodom, hogy jól tettem-e... :F

(#109450) emre: Néha megesik, hogy ismeretlen csapattársakkal is jól megérti magát az ember. Ilyenkor szoktam artyban ülve pingelni a fókuszom az értelmesebb lightoknak, vagy medeknek, jelezve a töltési állapotot is. Néha meglepő módon jól össze lehet dolgozni. Rosszabbik eset az, amikor dőlő fákra, házakra pingelek és írom a csetbe, hogy rombolást látok, a jónép meg szépen irányt vált és húz onnan a csába...

[ Szerkesztve ]

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#109452) adamgreen


adamgreen
senior tag

Obj 140 HD

[link]

:))

(#109453) #84221696 válasza adamgreen (#109452) üzenetére


#84221696
törölt tag

Szép lett. :C Mondjuk, nekem nincs ilyen tankom, meg lehet, nem is lesz. :D
Vajon mikor lesz az E50(M) meg E75 hd?

(#109454) Chris0321 válasza Plasticbomb (#109447) üzenetére


Chris0321
addikt

Egy 8-as lightnak miért ne lehetne a sebzését nézni egy 9-es csatában? Főleg mivel a mi oldalunkon legfeljebb az artyknak tudtunk volna spottolni az LTTB-vel, de inkább elindultunk és elkaptuk az ellenfél egyik lightját és a 3 artyt, hogy legalább ezzel segítsük a csapatot mivel láttuk, hogy a többi ellenfél máshol tartózkodik és elég nagy az esély rá, hogy a másik oldalon áttörnek.
Egyébként tudom mi a dolgom egy light tankkal:

90 %-os legénységgel és álcaháló + periszkóp felszereléssel. Már itt is majdnem top xp-t kaptam, sajnos a végén kicsit türelmetlen voltam és így ki tudtak lőni.

(#109455) vgabri1


vgabri1
tag

Mondjuk bulldoggal én is inkább a sebzésre megyek mint a sportra, meg ha nincs társ aki lőjje a spotot akkor minek csücsülni a bokorba. Viszont már nehéz is jó helyet találni mivel mindenki ismeri ezeket és már vakon is belelőnek párat.
Már ráférne a pályákra az átrendezés.

[ Szerkesztve ]

(#109456) Plasticbomb válasza Chris0321 (#109454) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Azt ne feledd, hogy nagyon sokat látunk, akik baromira nem a megfelelő szerepben játszanak a lightokkal. Igen, fontos a sebzés, és ha van rá lehetőség, és érdemes is, akkor kell lőni, de egy lightnak én egy percig sem ezt az értéket nézem, sőt, ha látom, hogy a light 2000 damaget lőtt, akkor kb sírhatnékom van. Hogy miért. Mert sok esetben ez annyit jelent, hogy az artyk mellől összesniperkedte ezt, és a többiek vakon mehettek a csatába, miközben neki van a legnagyobb esélye felderíteni az ellenfelet. Szoktam mondani, hogy már az is baromi értékes infó, ha tudjuk, hogy merre indultak el bizonyos tankok, akkor lehet azzal számolni, hogy merre mi várható. És ezt még egy suicide scout is meg tudja adni. Ellenben azzal, amelyik leghátul kempel. Az csak azt látja, amit mások spottoltak fel.

Félre ne értsd, nem azt mondom, hoyg te ilyen vagy, csak mostmár túl sokszor láthatta mindenki ezt a fajta lightot.

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#109457) vgabri1 válasza Plasticbomb (#109456) üzenetére


vgabri1
tag

Sokan jobban bíznak a borigatós módban mint a könnyű tankokban.:-)
Ha bevennék a spotsebzést a wn8-ba mindenki többet használná a light tankot amire való.

[ Szerkesztve ]

(#109458) Greentea válasza #84221696 (#109453) üzenetére


Greentea
senior tag

Én is már várom az utobbi kettőt! :)
Csak valahol olvastam, hogy az E75 HD modellje sokkal gyengébb 'lenne' páncélzatilag mint a mostani.
Nem tudom, hogy ez igaz-e... Lehet, hogy kacsa mert most olvastam először. :F

2x2 néha 5

(#109459) jr1994 válasza Plasticbomb (#109456) üzenetére


jr1994
addikt

Hány pálya alkalmas spotolásra, és hány csőpályán lehetetlen? Ha malinovkáról vagy prokhorovkáról beszélsz, még megértem, de amúgy... igen, valóban jó lenne egy nagy átrendezés sok pályán.

[ Szerkesztve ]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#109460) dvids válasza Plasticbomb (#109456) üzenetére


dvids
aktív tag

Gyakorlatilag az összes light tankommal az átlagsebzésem lényegesen nagyobb az assistancenél és ez nem véletlen. Manapság nehezebb spotolni, a pályák jó része korlátozottan alkalmas a scoutolásra, ráadásul az újabb light tankokat egyszerűen vétek nem sebzésre IS használni.

Konkrét esetek nélkül szócséplés az egész. Van, hogy én is elmaradok a light tankjaimmal a heavyk mögött, mert scoutolni csak akkor szabad, ha jó az esély a túlélésre, azaz vagy nem fedeznek fel, vagy lehet úgy manőverezni hogy jó eséllyel ne találjanak el. És sokszor ilyen szitukban anyáznak a csapattársak, mert persze mindenki azt akarja, hogy a másik haljon meg a spotolásért, ne ő.

(#109461) Plasticbomb válasza jr1994 (#109459) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Ez a pálya rendezés téma igaz. Sőt. Igazán visszaadhatnának pályákat, amiket én pl szerettem, sőt, spottolni is lehet rajtuk. Pl Dragon Ridge nagyon jó volt. És Pearl Riveren is jót lehetett spottolni. Amit emlegettem csatákat, pl az egyik Erlenbergen volt...

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#109462) fradi81


fradi81
veterán

Ferdinand VS. Mutz :)

moto g72, Ninebot d28e

(#109463) vhw válasza Plasticbomb (#109461) üzenetére


vhw
addikt

Dragon ridge?
Dehogy volt jó, nap nem telt el, hogy ne átkozta volna valaki.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#109464) Jadro válasza Plasticbomb (#109456) üzenetére


Jadro
veterán

Ez szép és jó, csak amíg a csapatom fele bot és az a legfőbb szórakozása, hogy a seggembe áll, hogy ne tudjak visszatolatni, addig nem igazán érdekem hogy neki felderítsek. Értelmesebb játékosokkal viszont lehet jókat menni.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#109465) h1mpi válasza fradi81 (#109462) üzenetére


h1mpi
nagyúr

:DDD :C

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#109466) Plasticbomb válasza vhw (#109463) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Én nem tartoztam közéjük... Jellemzően nincs nagy problémám mapokkal, nincs map, amit rühellnék. Attól kapok agyhüvelygyulladást, hogy nem változatos a rotáció, alig pár mapot ismételget álltalában, ami egyhangúvá teszi a játékot.

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#109467) h1mpi válasza Plasticbomb (#109466) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Válts szervert és akkor 6-8 mapot legalább váltogat.

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#109468) jano_77 válasza jagada (#109442) üzenetére


jano_77
nagyúr

Nekem az EU1 laggol jelenleg, de nem kicsit! :W

(#109463) vhw: nekem tetszett, érdekes pálya volt.

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#109469) Chris0321 válasza Plasticbomb (#109456) üzenetére


Chris0321
addikt

Overlord pályán történt ez az eset, én és még pár kisebb tank a tengerparttal ellentétes oldalra mentünk, az ellenféltől szinte senki. Ezen a pályán elég hamar kialakul a közelharc és kiderül ki merre ment az ellentől így sok lehetőségem nem volt spottolásra. Az ellenfél artyait is egyszerűbb volt kilőnünk mint várnunk, hogy a mi artyaink rájuk forduljanak, becélozzák őket és ha sikerül ki is lőjék. Mint más is írta, sajnos az új pályák nagy részén a spottolás elég nehéz és van ahol lehetetlen a gyorsan kialakuló közelharc miatt vagy mert több light tank is van és csak akadályoznánk egymást a spottolás közben.

(#109470) zodo válasza lacibacsi (#109451) üzenetére


zodo
nagyúr

Ma is lennének még kérdéseim :) és tudom hogy még korántsem tanultam meg játszani de a visszajelzés alapján pedóba már egész szépen alakulok.
Mi az hogy TV-be, wotreplay oldala lenne?
Annyira azért nem vészes a végsebessége, leginkább a domb/hegy menetet nem szereti de sík terepen szerintem szokható és így legalább nem én vagyok aki elsőnek kiesik a csapatból.

Köszönöm. :R

(#109471) jagada


jagada
őstag

A lightok esetében sokan szerintem kényszerből szoktak le a spotolásról. Számtalan esetben próbálkoztam aktív és passzív spotolással is, de még Malinovka/ Prokhorovka pályákon sincs senki a supportolna, lőné a spotot, a pálya legvégében a vonalnál kempelnek a TD-k és nem látják a pálya túloldalán ugyanezt csináló agyatlanokat, én hiába állok a pálya közepén és spotolok, még lövés sincs, csak a kempfeszt megy.

Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition

(#109472) lacibacsi válasza zodo (#109470) üzenetére


lacibacsi
addikt

"Mi az hogy TV-be"

Tier V-be... Mármint hogy oda jársz pedózni... (Jó, tudom, hogy hetes csataszintbe is teszi a KV-1-et, de hát akkor is, nahát) :)

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#109473) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Hű egyelőre ez az STI nem adja, annyira lassú az alap motorral, hogy a JgPzE100 elmegy mellettem.... nem túlzás ez egy kicsit a WG részéről?

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#109474) Plasticbomb válasza h1mpi (#109473) üzenetére


Plasticbomb
addikt

T95 is elmegy melletted?:)

Az a tank egy nagyon állat tank. Felteszed rá a nagytornyot meg az M62 puskát, és szétkapod az ellenfelet, mint foxi a lábtörlőt. Márha látsz egyáltalán majd valakit...:D

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#109475) h1mpi válasza Plasticbomb (#109474) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Azt még nem láttam, de esélyes :DDD

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#109476) zodo válasza lacibacsi (#109472) üzenetére


zodo
nagyúr

O bakker erre a megfejtésre nem számítottam. :)
Na igen V színt lehet pedó de nekem kb a csúcs ahol már van némi rutin.

Heavyk közt 2 db VI-om volt, KV-85 (134 csata) és VK36.01 H (180) a december/januári new year akció előtt.
VII-es szintet IS (171) és Tiger I (138) átugrottam az akció ideje alatt mivel két nappal a vége előtt IS-3 került a garázsba az utolsó napra pedig meglett a Tiger II.
Lehet hiba volt eladni a VI-VII-ket és megint kínlódni a top fejlesztésekért.

Ezeken felül már csak egy VI-os az M6 (42) áll a garázsban de nem rég lett teljes a fejlesztés.

(#109477) Sixkiller6


Sixkiller6
őstag

kéne egy T8 arty. M40/M43 vagy G.W. Tiger P?

- no es importante -

(#109478) Lanash


Lanash
aktív tag

Ma újra kelett telepítenem a windows-t, ezért sajnos a wot-ot is. Megint felraktam a Jaktor mod pack-et, de nem akara működni player statisztika és a nemzetiség jelzése. Ez miért lehet? XVM honlapon beléptem, updateltem is.

[ Szerkesztve ]

(#109479) Chris0321 válasza Lanash (#109478) üzenetére


Chris0321
addikt

Az xvm honlapján megnézted a beállításokat? Nekem egy hosszabb pihenő után újra be kellett állítanom mindent, nem tudom újratelepítés után is kell-e.

(#109480) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Lightal spotolni max team playben van értelme, randomban semmi... úgyse lövik a tomatok...

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#109481) Szepi1979 válasza Sixkiller6 (#109477) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Bármi csak NE a GWtigerP

“ nem kell mindig nyerni “

(#109482) wwenigma válasza Sixkiller6 (#109477) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

M40/43-at felejtsd el, ennyiszer nem lottem mellé mint ezzel... GW Tiger (P) nagyságrendekkel jobb, én azt ajanlanam bar nem konnyu vele jatszani.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#109483) Lanash válasza Chris0321 (#109479) üzenetére


Lanash
aktív tag

Megnéztem és minden ami kell be van pipálva. Gondoltam kipróbálom az Aslain-t hátha ott jó, de nem.

(#109484) Szepi1979 válasza wwenigma (#109482) üzenetére


Szepi1979
senior tag

Én pont az ellenkezőjét ajánlottam volna. :) A tigerP annyira lomha hogy gyakran a játék elején az arty hely felé menet felspotolnak és már a garázsban is vagyok.

“ nem kell mindig nyerni “

(#109485) Chris0321 válasza Lanash (#109483) üzenetére


Chris0321
addikt

Nálam az Aslain van fenn és nem volt vele gond mikor változtattam a beállításokon, neked más gondod lehet. Nem lehet, hogy valamelyik telepített mod felülírja a beállításokat?

(#109486) Lanash válasza zodo (#109448) üzenetére


Lanash
aktív tag

Nekem az IS ugyan ilyen. Ma sikerült összeszednem a második tank ász körömet vele.
Igaz ez csak 5527 WN8 lett.

Replay

(#109485) Chris0321 - még a tűzfalra gondoltam, azt mindjárt megnézem.

[ Szerkesztve ]

(#109487) #43783936 válasza h1mpi (#109480) üzenetére


#43783936
törölt tag

Ha a tomatónak nincs mit lőnie, mert a light nem spottol, akkor a tomato a hátul campelő lightot lövi. ;]

(#109488) jozefgucci1 válasza Szepi1979 (#109484) üzenetére


jozefgucci1
addikt

+1 az M40/43-ra ! Nem véletlenül ez a CW arty és nem a GW ! Az egyik legjobb nyolcas arty és talán a franszia veszi fel a versenyt a másik német lehet a harmadik ,de ugye azt már senki nem jegyzi :DDD

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#109489) nyunyu válasza Lanash (#109478) üzenetére


nyunyu
félisten

Megint felraktam a Jaktor mod pack-et, de nem akara működni player statisztika és a nemzetiség jelzése. Ez miért lehet? XVM honlapon beléptem, updateltem is.

Valamit elbarmoltak az XVMben szerver oldalon, igy a regebbi XVM verziok nem tudjak lekerni az adatokat.

Most lecsereltem a ~3 hetes, mar nem mukodo XVMemet a legfrissebbre, egybol megjavult a zaszlo/WN8/satobbi kijelzes.

Mondjuk elore felek tole, hogy mennyire fogja felezni a "helyesen mukodo" OTM az fpst :(
OTM nelkul egesz jol futott a jatek.

Meg az is igaz, hogy joval nyugisabban alltam neki minden meccsnek, mert nem lattam, hogy mennyi a ket csapat paradicsom aranya. :DDD

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#109490) nyunyu válasza #43783936 (#109487) üzenetére


nyunyu
félisten

Ha a tomatónak nincs mit lőnie, mert a light nem spottol, akkor a tomato a hátul campelő lightot lövi. ;]

Nem kell ahhoz tomatonak lenni.

Ha eppen TDvel vagyok Prokhorovkan, aztan mogottem kempelo heavyket, medeket, lightokat meg szoktam kerdezni a csata harmadik perceben, hogy ki akar meghalni.

Ha egyik sem veszi a lapot 1 percen belul, akkor valamelyik kap egy tockost.
Ha erre nekiall pofazni, akkor meg egyet.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#109491) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Hű ennek a T34/100-nak a z 5 fokos gun depje az nagyon kemény... ezt nem tudom honnan találta ki a WG hozzá... max hasra ütöttek azt tudom elképzelni

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#109492) #43783936 válasza nyunyu (#109490) üzenetére


#43783936
törölt tag

Ha valaki full nyomorék, annak még elnézem, de amikor egy stathuszár sniperkedik, azt könnyű szívvel kicsapom.
Ha nem tetszik valakinek, hogy nem számol a statba a spot, akkor ne játsszon lighttal.

(#109493) h1mpi


h1mpi
nagyúr

S-51 RNG :C youtube

Le dmg-eltem az nmy teamet :P

Amúgy nem ment ma a játék 4 stock tankot húzni nem vidám...

[ Szerkesztve ]

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#109494) tween


tween
őstag


Gondoltam futok egyet 13-90-nel, hátha sikerül az az LT15, persze semmi reményt nem fűztem hozzá, erre mit ad? MALINOVKA ÉS egyedül vagyok lt... Ez lett a vége... ;]

[ Szerkesztve ]

(#109495) Grillo válasza h1mpi (#109493) üzenetére


Grillo
senior tag

:DDD

(#109496) h1mpi válasza Grillo (#109495) üzenetére


h1mpi
nagyúr

Utána kiszedtem a másikat is :DDD

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#109497) zodo válasza Lanash (#109486) üzenetére


zodo
nagyúr

Az is szép kör, gratu! :)
Nálam nem sokáig volt az IS de talán max 3-4 kill volt a legtöbb egy csatában.
Per pillanat az IS-3-tól várom a hasonló szereplést.

(#109498) Greentea


Greentea
senior tag

Holnap február. Nem indul újra a Top of the tree? Sehol nincs semmi info.. :F

2x2 néha 5

(#109499) h1mpi


h1mpi
nagyúr

Stalingradon az M48-al :DDD Ilyen amikor Te csak a kis pattonka vagy :P

Eladó 2 db használt HyperX Alpha Gamer füles

(#109500) Greentea válasza h1mpi (#109499) üzenetére


Greentea
senior tag

Ja tényleg, összefutottunk reggel! haha :D

2x2 néha 5

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.