Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#101032) ktg3 válasza Diarmand (#101031) üzenetére


ktg3
őstag

A régi superscoutok ilyenek, mert nekik nincs meg a csúzlijuk a nagy pusztításhoz, de az újak azok monsterek. T71, bull, 1390, német új lightok, etc....

Pont most futottam egy tipikus ELC kört. Konkrétan erre való ez a kis dög sztem. Végén mondjuk lövéseknél rng nagyon nem adta be, kicsit be is tojtam. Artit (amx) pedig azért nem szedtem ki korábban, mert küldetésre hajtottam, de hihetetlen, hogy mennyire nem tudták eltalálni.

mod.: Kör végén azért kicsit betojtam amikor meghalt mind a 2 artink:DDD. Amúgy el is volt cseszve a vége, mert simán HE-t kellett volna tölteni az artikra. Csak olyan lassan reloadol szegény ELC, hogy már nem akartam újratölteni.

mod2: WTF miért nincs HE lőszerem benne?:DDD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.