- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
Flowtation #9081 üzenetére
Én 200k alatt már nem szoktam ajánlatot adni. De ha belegondolsz, hogy ebbe benne van:
- egy FIGMA látványterv, iterációkkal.
- Nulláról való legprogramozása a sablonnak (én Oxygen Buildert használok, sablon mentes, fejleszőknek kitalált tool). Ahol nincsenek felesleges kódok, felesleges pluginok.
Mindent fejlesztői szemlélettel, és a UX/UI tudással, a FIGMA látványterv pixelpontos megvalósításával hozok létre,
- alapvető SEO és GDPR beállításokkal,
- szerverkörnyezetnek megfelelő gyorsítótárazási beállításokkal (cachelés),
- előre megbeszélt mennyiségű tartalomfeltöltéssel
adok át az ügyfélnek. Így szerintem érthető, hogy itt kezdődik.
Alapvetően egy pár oldalas weboldalba is bele lehet rakni több napi fejlesztői- és egyéb munkát, arról nem is beszélve, hogy ebben a szakmában különösen nagy jelentősége van a tapasztalatnak, amit mint mindenhol itt is meg szoktak fizetni.
Illetve, mivel ez nekem referencia, így nem áll módomban egy összecsapott, "olcsó" weboldalt kiadni a kezem közül.
Így az eredeti kérdésedre a válasz az, hogy a piacon átlanáosságban elmondható, hogy 100-500k között szerintem bármi lehet, a cég nagyságától és tapasztalatától - illetve a nyújtott szolgáltatásától - függően. -
miqlas
őstag
válasz
Flowtation #9081 üzenetére
... én magam tervezem meg az ügyfél igényei szerint az oldalt. Most már szinte mindig Elementort használok erre a célra.
Nettó 80.000 HUF-ról indul egy alap oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest