Hirdetés
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
UP!
-
-
verser233
senior tag
Sziasztok!

Nekem az összes feltöltött file-m az oldalon Winrar EXE-ben és/vagy Winzippel van tömörítve. Az a gondom, hogy néhány user jelezte, hogy ha letöltenek egy file-t, kicsomagoláskor kiírja nekik hogy a file korrupt vagy crc hibás. Ilyenkor mindig azt javaslom, töltsék le újra, de nagyon sokan jeleznek hogy ha 100x töltik le akkor is korrupt illetve crc hibát ír ki!
Ha én letötlöm ugyanazt a file-t mint ők, nálam nincs baja, ki tudom csomagolni, és ugyanígy másik tudat ember is ki tudja csomagolni, ugyanakkor van egy jó pár ember akiknek folyamatosan ez a bajuk. Nem tudna esetleg valaki tanácsolni valamit, hogy mit tegyenek? én már próbáltam verziószám cseréléssel, cookie ürítéssel , de nem változott semmi. Ugyanakkor ha pl, én ugyanezt a zip-t illetve RAR EXE-t mondjuk msn messengeren küldöm el, akkor ki tudja csomagolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen monitort vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Gombászkönyvek egyben
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest