Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
lesz 4.?
-
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
a kondiknak csak meghosszabítottad a kivezetéseit 2 leszigetelt dróttal?
heh....''csak''..
-
rauschie
senior tag
Te vadbarom álladék
!(a szavak legszebb értelmében)
tényleg csak gratulálni szeretnék! -
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ha nem sértő a kérdés te 7800gtxen szereztél először ien jellegü ''tapasztalat''ot?
magyarul ez volt az első leágetett kártyád? -
rauschie
senior tag
aki mer az nyer...
ha mást nem hát hirnevet
-
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ha jön a viz milesz a denevérfarmmal?

-
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
vanbenne valami

amugy ha valakit érdekel azért szeretnék homemade házat, mert láttam 1 gyönyörüt, amibe első látásra beleszerettem(coolermaster centurion5) de haver is olyat vette, a ház meg szerintem eléggé személyes, nehogymár átmennynek aztán ugyanaz viritson az asztal alatt mint nálam
-
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
a 12 centis ventivel ellátott táp lefele fújja a levegőt, nem?
Úgygondoltam hogy ami föntreked azt lehúzza a két hátsó ventihez azmeg kiviszi. Vagy hogyvan akkor ez a táp dolog?

gép az 3500körüli amd lenne, vga az max x1800gto(ami füt rendesen
) de szerintem inkább kisebb. -
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
elbénáztam, szellőzőrács lenne.

[link]
valahogy igy nézne ki légáramlásilag, azlenne a terv, hogy elöl egy 12es+a rács mögött egy 8as besziv, a táp fentről leküldi a meleget, két 80as meg hátul kitolja.
a ronda ellipszisek a ventik a rajzon, előre kéne csinálni egy helyet, fent balra a táp szeretne lenni az a tégla, középütt a gép oldalára a rács mögé szeretnék egy 8ast, hátol pedig alapból van hely 2nek.
mod: fölülre is kéne?
ha két 8as sziv hátul akkor sztem nemnagyon tud megrekedni, mmint 4 ventivel amiből 3 egyirányba fúj azért már lenne huzat, beleesne a cooler is(freezer 7 pro, vagy hasonló)
[Szerkesztve] -
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
boccika

-
rauschie
senior tag
dekrpirfürész nékül hivitelezhetetlen 1 ventillátorhely?(fémbe)
müanyagba fogsz1 forró kést meg1 csiszolópapirt oszt csá![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: topikcimet kéretik átiratni ''winner_hun és a bat'' re
[Szerkesztve] -
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
olvastam, ne sértődj meg de egy bathez képest ez igencsak stockos, bár kéccségkivül 1edi

kipufogódobot nemakarsz a gépre rakni ugyanezzel a lendülettel? -
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
batot a chipsetre?????

nem elég a stock? hogy fér az el?
azé haj....rá......

-
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
láttam már ezt a házat, hátül ehymás fölött van a 2 db 80as venti, ha előre alulra betennék egy 12est az elég lenne?
idióta mintázat alatt a képet értetted amit felbabráltam, vagy azt a gyárilag odadomboritott csigavonalat, vagy mit? -
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
énis tervezek gépet venni, illetve vmi komolyabbat de nincs piz drágább(SZEBB) házra.
adott azomban ez a ház[link], elis kérnék az árát, 3ezer valahányszáz forintot
, és szerintem egy fekete festékszóróval összeresztve sztem gusztusos cuccot lehetne belőle összehozni, de csak 2 db 80mmes hely van benne, ráadásul mind2 hátul.
amit átalakitani terveztem: oldalra (meg ha muszály előre ie) kialakitani 1-1 80as helyet, az egészet feketére lefújni, esetleg kicserélni a kapcsolókat billenőkapcsolókra, neaggyisten ha negyon megteccene egy kép akkor azt kirakatni valahol ien felvasalható fóliára aztán oldalára felpakolni.
namármost ha a fémbe nem alakitható ki esztétikus módon egy szellőzőnyilás akkor az egészet b*6om, illetve nemtom hogy a 2x80mm+a tép ventije mit tudna produkálni hütés terén.
esetleg előre könnyebb lehet kialakitani a 12es helyet,(az mégiscsak müanyag)akkor nemkéne venti oldalra, de elsődleges szempont mindvégig az esztétikum maradna.
u.i: photoshoppal szórakoztam, nagyvonalakba vmi iet szeretnék, csak a kép vagy normálisan lenne fenn vagy nem lenne.[link] -
rauschie
senior tag
a házba a ventiknek a lyukakat mivel vágtad ki?
-
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
azzal ugye tisztaban vagy hogy meg1 bat nehezenfog beferni!

-
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
te gyerek!/bocs/
miertnemakarszte plexis hazat? kegyetlenjol nezne ki

-
rauschie
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nekde télleg nemjó semmise ahogy van

Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

!(a szavak legszebb értelmében)
Úgygondoltam hogy ami föntreked azt lehúzza a két hátsó ventihez azmeg kiviszi. Vagy hogyvan akkor ez a táp dolog?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)