Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Levihun99
üzenetére
Árban mennyi lenne a 2?
Mire használnád?
Kihasználnád a Thinkpad digitizerét?
Én inkább a Dellt venném (minimum a 4 magos Bay Traillel, de ha lehet akkor inkább a Core i3-mal), mert én nem használnám ki a Thinkpad extráit, de most is egy 13 7000-et használok, nekem nagyon bejött ez a koncepció, tökéletesen kielégíti az igényeimet. -
hito
nagyúr
válasz
Levihun99
üzenetére
Nekem az (egyik) álomtabletem. Komoly, üzleti felhasználásra szánt tablet. Ha irodai környezetben is lenne használva, akkor fontos lehet még a BIOS-a is a sok beállítási lehetőség miatt (pl. biztonsági beállítások, komponensek bios szintű engedélyezése/letiltása).
bigrock: a WACOM tollat ne felejtsük, meg az akár 4GBram/128GB háttértárat se, illetve ott van még a 4G és az NFC is. Biztos lehetsz benne, hogy az IPS panel minősége is túlmutat a Miix 2 10-en. Úgyhogy van ott sokminden azon kívül amit írtál, ne félj!
Szerk.: az akksi is majdnem rádupláz a Miix 2 10-re és a háttértár is jóval gyorsabb. Asszem ezek alapján kijelenthetjük, hogy nem egy kategória.
r3dsnake: nekem is rendesen beindul rá a nyálelválasztásom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bigrock
addikt
válasz
Levihun99
üzenetére
Szerintem kissé túl van árazva: a MIIX 10-hez képest (ami kb. 80K HUF), ezekkel nyújt többet: kb. másfélszer erősebb CPU, teljes USB 2.0 csatoló. És az ára kb. a duplája. Valószinűleg ezt már "üzleti modell"-ként ideologizálják, mert mással nem tudnám indokolni a dupla árat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)