Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
üzenetére
(#4137) r3dsnake
Tök jó, hogy ezt így tudjátok
... érdekes módon én az elmúlt majdnem 4 évben csak libreoffice-t használtam az egyetemi dolgaim megírásához, 3,5 évig linuxon, az utóbbi pár hónapban win8 alatt, és soha semmilyen problémám nem volt vele!
Beadandóimat, házi dolgozataimat, és most a szakdolgozatomat írtam/írom rajta angolul, és eddig 100%-os megbízhatósággal működik, simán ment vele a formázás MLA-re, APA-re és Chicago-ra is, pedig ezekben aztán minden utolsó hülyeséget meghatároznak a formával kapcsolatban.
Régebbi (2003-as, .doc) Office formátummal tökéletesen kompatibilis, egyrészt egyetemen ezt szeretik, másrészt én úgyis mindent pdf-ben küldök el, mert elegánsabb, és a LibreOffice simán átkonvertál .doc-ot és .odt-t is pdf-be, és nem barmolja szét a formázást...
Szerintem 4 éve is jó, megbízható programcsomag volt, azóta pedig csak jobb lett. De azért tetszik, hogy azok megmondják a tutit, akik életükben legfeljebb egyszer, mondjuk 6-7 éve láttak OO-t...
És ugyanez megy a linux-szal kapcsolatban is, na ott is olyanok okoskodnak, akik még nem láttak egy linux distrót sem az utóbbi 5-6 évben... Romkocsmák félhomályában merengő bölcsészként én tudtam kezelni a linuxot, és nem volt bajom az FOS OS-ekkel, programokkal, szóval annyira mégse szar és használhatatlan. -
pengwin
addikt
válasz
üzenetére
Csak a "Yoga kivitel" sokkal masszívabb ennél, arról nem is beszélve, hogy ezen milyen kicsi a billentyűzet, sok a kihasználatlan hely, mivel a képernyő kb. középen van rögzítve.
Szerintem a Dell XPS 12-féle megoldás a legnyerőbb, mondjuk meg is kérik az árát, ugyanezt a hardvert az ember megkapja 2/3-ad áron, Yoga-kivitelben is, pár extra nélkül. -
tjb007
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezeket már biztosan nem, de nagy valószínűséggel a következőket sem (pont ugyanazért, amiért a mostani, és az előző Surface generációt sem).
(#3877) Avicularia
Biztosan lesz, de sajnos a kristálygömbünk éppen szervizben van, szóval konkrétumokkal nem tudunk szolgálni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még nagyon az év elején járunk, szóval túl sok mindent nem lehet tudni arról, hogy ki mit fog majd kihozni. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
üzenetére
Jogos.
És win8-nál is az univerzális appokról beszéltek meg crossplatformról, és akkor se lett belőle semmi. Folyton el vannak késve. Most megint jön az újabb kicseszés, hogy úgy volt minden teló megkapja a 10-et, de kiderült, hogy mégsem. (WP7 - WP8 között sem volt átjárhatóság) -
pengwin
addikt
válasz
üzenetére
7,85", 1024x768... ekkora ppi mellett annyira nem nagy kunszt, hogy lehet a tálca ikonjait látni.
A Miix 2 10 10,1"-os 1080x1920-as képernyőjén még nagyÍtással se mindig lehetett eltalálni a kis tálca-ikonokat. De jelenlegi tapasztalataim szerint 13,3"-on már nem probléma a full HD felbontás. -
Necc
addikt
válasz
üzenetére
Abszolut legalja hardverrel szerelt noname "kinai" tablet 80 ezerert 'jo aron' ???

Ja, ertem, leesett
</sarcasm>Ugyanennyi penzert ertelmes hardverrel szerelt (duplaennyi RAM, minimum duplaennyi hattertar, ismert Atom Z37XX szerias CPU) tablethez juthatsz, ami raadasul valami ismert gyartotol szarmazik es nem ilyen jott ment nonametol.
Igaz, 80K korul nem jar gyarilag billentyuzet, de ezt egy par ezresbol az nem tudja orvosolni aki nem is akarja. Vagy egy picivel tobbert mar kapni dokkolos billentyuzettel ellatott modellt is, ugyszinten ertelmes hardverrel.En ilyen szutyok legalja hardveres tabert (1GB RAM, 16GB hattertar) a kijelzo meretetol es felbontasatol fuggoen 30-45 ezernel tobbet nem adnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Linux kezdőknek
- iPad topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gumi és felni topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
... érdekes módon én az elmúlt majdnem 4 évben csak libreoffice-t használtam az egyetemi dolgaim megírásához, 3,5 évig linuxon, az utóbbi pár hónapban win8 alatt, és soha semmilyen problémám nem volt vele!
És ugyanez megy a linux-szal kapcsolatban is, na ott is olyanok okoskodnak, akik még nem láttak egy linux distrót sem az utóbbi 5-6 évben... Romkocsmák félhomályában merengő bölcsészként én tudtam kezelni a linuxot, és nem volt bajom az FOS OS-ekkel, programokkal, szóval annyira mégse szar és használhatatlan.

Azt tudom, hogy combos, a TDP-jéhez képest. előző gen i3-at ha jól emlékszem veri.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

</sarcasm>