Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poo
senior tag
válasz
kraftxld #30604 üzenetére
hát nem sokra jutottam ezzel sem mert mire odaérnék hogy csináljon is valamit addigra így a gép kikapcsol magától
hulladék egy valami ez a fudzsicu
csak az az érdekes hogy a vinyo szerintem nem tud ilyen jelenséget előhozni hogy csak úgy kikapcsol a gép mikor neki tetszik.,mert nem bizonyos részeknél hanem teljesen változó hogy mikor kapcsol ki.majd melóból elhozom szerintem az átalakítót a noti vinyához és majd azzal megnézem mi újság mert így nem haladok sehova vele.de ha van még valami öleted akkor vágom.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest