Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Aktív témák
-
Lacy
csendes tag
Sziaszok!
Lenne egy rendszeresen visszatérő problémám!
Felrakom a windows XP-t (sp1), minden tökéletes, majd véletlenszerüen valamikor beőrül és átállítja az elsődleges vagy a másodlagos IDE csatorna tulajdonságainál az UDMA 5 módot PIO ra, ezáltal lelassul a rendszer olyannyira, hogy egy mp3 hallgatása vagy egy video nézése is lehetetlen a szaggatástól.
Visszaállítani nem lehet, mert csak olyan van hogy ''Csak PIO mód'' és ''Ha rendelkezésre áll, akkor UDMA mód'', tehát nem lehet UDMA ra visszaállítani. Ha volt rendszerelelnőrzási pont akkor a system restore visza tudja állítani egy korábbi időpontra, ahol még jó volt, de van amikor nem tudja viszaállítani és csak Win reinstall segít. Senki mástól nem halottam még ezt a problémát, vittem már szervízbe is a gépet, ott sem tudtak mit modnani, nemtudom mi lehet az oka.
Konfigom:
ABIT KD7-E
ABIT Gef4 Ti4200 64MB
AMD Athlon XP 1700+
Seagate Barracuda V. 60GB 7200rpm (UDMA 100/133 kébelen)
512MB DDR 333
Ha valaki tud segíteni megköszönném, megprobálom még más fórumokban is, hátha valaki már találkozott ezzel a problémával és tudja rá a gyogyírt.
Köszi szépen a válaszokat előre is!
Üdv. Lacy
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest