Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
BigManus
üzenetére
Félreérthetően írtam: nem sok ezer azonos nevű fájl, hanem sok ezer azonos néven futó fájlpár keletkezett.
Töröltem őket. Nem volt kifejezetten egyszerű, mivel könyvtárral nem volt hajlandó törölni őket, csak fájlként.
Úgy okoskodtam, hogy a fájlpároknak az a fele, ami az adott gépen van, nyilván defektes. Kikapcsoltam a OneDrive kliensét, töröltem 15000 gyanús fájlt és visszamásoltam az off-line mentésből. Reseteltem a OneDrive klienst éj úrjaindítottam.
Nyolc óra alatt lepörgette a kb. 200000 fájlt, és úgy tűnik, nem rontotta el a hibátlan fájlokat. Jelenleg éppen meg a bit-by-bit öszehasonlítás a forrásgépen, de a részeredmények biztatóak.
MaCS
-
válasz
BigManus
üzenetére
A OneDrive supportjával van tapasztalatom, és kifejezetten lejsújtó. Konkrétan hülyére vettek.
Itt annyit okoskodtam ki, hogy elég nagy mennyiségű fájlt rendeztem ez egyik gépen. Archiváltam, ésszerűsítettem, rendezgettem. A jelek szerint ezt nem tudta lekövetni a másik gép.
Ráadásul keletkezett egy csomó (több ezer) azonos nevű, de az összehasonlítás szerint már különböző fájl. Tehát két dolog történhetett, ha átmozgattam egy fájlt: vagy megtörtént a másik gépen is az átmozgatás, de hibás jogosultságokkal, vagy csak másolás történt, és a helyben maradó fájlnak romlottak el a jogosultságai.
Fontos, hogy nem megváltoztak, hanem értelmezhetetlenné váltak a jogosultságok, mivel nem maradt tulajdonosuk a fájloknak.
MaCS
-
Talala
senior tag
válasz
BigManus
üzenetére
Webes felületen Microsoft Office Open XML formátum vban beállítva, appban xlsm doksi nem nyílik meg. A fájl titkosítva van, jelszóval védett. Lehet hogy egyik frissítést követően ez miatt nem tudom megnyitni csak letöltés után? Webes felületről sem nyitja meg csak felajánlja az asztali appban való megnyitást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- Vicces AI generált képek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kb fél éve még ment ugyan ezzel a fájllal.