Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kona005
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Petrónius
üzenetére
Szerintem, ha laptop, akkor megérni elmenni a vodához, vagy legalább felhívni őket konfig beállításokért... Mert ha minden driver azért oké, akkor csak nem tudja, hogy mi a hálózata... Esetleg egy sim csere lesz ami megoldja, ha régebbi a SIM.
Emellett, sőt előtte azért beírnék a digi/voda topikokba is, hátha arról az oldalról látott már valaki valami hasonlót! -
fulton
addikt
válasz
Petrónius
üzenetére
igen a lényeg hogy összejött, az volt a baj hogy egy program sem látta, amiben formázni tudtam volna vagy akármit tenni ez ügyben ha a sata porton keresztül csatlakozott. Én úgy látom ahhoz hogy ezek a progik.. a lemezkezelő és társai lássa az én gépemen (win 10) (list disk parancs sem látta), elsőnek "tárolóhelyet" kell létrehozni a fizikai meghajtón (nekem itt bukott már a dolog mivel itt választottam le és töröltem a meghajtót előzetesen, és ez betett neki.. mindig voltak a win nek anomáliái...a világ nem változik
ez máshogy működik ha usb-n keresztül csatlakoztatom, ott látta a meghajtót a lemezkezelő és már formázni is tudtam... nem értem (bár szeretném érteni miért) de a lényeg hogy működik. -
fulton
addikt
válasz
Petrónius
üzenetére
de hogy? nem tudok semmit csinálni mert sehol nem látja a win10, ahol lehetne particiózni meg formázni törölni...semmi. zéró
De azt is látom, és ez nekem tök új dolog, régen betettem a hdd-t, lemezkezelőben megjelent, megformáztam és kész.
Most? totál túl van bonyolítva. Töröltem az SSD tárolóhelyet a "tárolóhelyek kezelése" menüben.
, most annyit ír ki mint mikor behelyztem az ssd-t magában, fizikai meghajtóként látja a lemezkezelő. Oké, megyek a lemezkezelőbe hogy simán megformázzam, és nincs ott az ssd- sem, egészen addig, amíg a tárolókészlet menűpontban létre nem hozok egy tárolóhelyet rá...
wtf -
King Unique
titán
válasz
Petrónius
üzenetére
Nem írtad, hogy pontosan melyik Windows 10-verziót használod, valamint a CCleaner melyik verzióját stb. De nem nagyon lehetett olvasni olyat, hogy az utóbbi ne lenne kompatibilis a 10-essel. Ha az aktuális verzió, vagyis az 5.52.6967 van telepítve, akkor annak normál esetben működnie kellene, ahogyan akár a valamivel régebbieknek is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Formula-1
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Milyen notebookot vegyek?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Macska topik
- Óra topik
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wtf