Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Csápájev
üzenetére
Hát nem normális. Én tegnap este 20:51-kor kotortam utoljára frissítést, akkor a defender egy következő napi csomagja érkezett, és összesen annyi. Most is rákotortam, újra csak valami defender jött, és semmi más.
Jó ideje nem frissíthettél már, és egyben jött mindenféle. Amikor nagyobb darabok jönnek, az általában a havi os update csomag, vagy a .net update, vagy valami. El kell olvasni, mi az, és könnyebben tudnak segíteni a népek.
-
King Unique
titán
válasz
Csápájev
üzenetére
• How to Connect To a Wireless Network in Windows 10
• A Wi-Fi problémák megoldása a WindowsbanAz persze még véletlenül sem derült ki, hogy pontosan mi a hibaüzenet, ha jelszó szükséges a csatlakozáshoz akkor az helyesen lett-e megadva, stb.
+ Legközelebb el kellene dönteni hogy vagy ott, vagy itt, majd megvárni amíg válaszolnak abban a topikban... -
King Unique
titán
-
mrbego
aktív tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Az emag-tól biztos nem kapsz key-t, mert neki semmi köze a termékhez, azon kívül, hogy hírdetési felületet ad az eladónak.
Gondolhatod mennyire legális ~3 ezertét... Mercedes-t meg BMW-t is így kell venni, nem 18 millióért, hanem 1 millióért.Amúgy meg ha visszakeresel a topikban, akkor kb. minden héten folyamatosan felteszi valaki az ilyen kérdéseket (azokkal együtt, hogy: "gépet cseréltem, hogy vigyem át az oem licencem az új gépre" stb.)
Szerk.: amúgy a topic összefoglalót lehet kicsit aktualizálni kellene, elég rég volt már frissítve.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi